Skip to main content

Radio Guerrilla: Studioul de la mansardă se va numi Andrei Gheorghe

 
Radio Guerrilla: Studioul de la mansardă se va numi Andrei Gheorghe

IN MEMORIAM. "Ştim că o să te enerveze asta, dar n-am putut să ne abţinem. De astăzi înainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tău, “Studioul Andrei Gheorghe”.

Publicitate

O scriu cei de la Radio Guerrilla, foşti colegi cu Andrei Gheorghe în perioada Pro FM. Pagina postului de radio este, astăzi, în doliu, în memoria lui Andrei Gheorghe, care s-a stins din viaţă aseară, în urma unui infarct.

Postarea Guerrilla:

Andrei, cînd o sa trecem şi noi acolo unde ai plecat tu, facem un radio. RADIOUL. ALA. CUM NE-AI ÎNVĂŢAT TU. Andrei, te iubim. Mult. Şi-o să ne fie dor de tine pînă ne vedem. Şi-ţi mulţumim din suflet că sîntem Oameni de Radio datorită ţie, că ne-ai învăţat cea mai frumoasă meserie din lume. Că ne-ai învăţat. Că ne-ai certat pe fiecare dintre noi, ca ne-ai învăţat. Că simţim.

De ce ai plecat, numai tu ştii, ca de obicei. Că doar nu o să dai tu explicaţii cuiva.

Poate nu ţi-am spus niciodată, dar Radio Guerrilla eşti si tu, mult. Mult. Mult. Mult de tot. Foarte mult, şi-ţi mulţumim din suflet pentru asta. Ce rău îmi pare ca nu ţi-am mulţumit pentru asta niciodată. Niciodată pentru că ai dispărut.

De astăzi înainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tău, “Studioul Andrei Gheorghe”. For evă. Ştim că o să te enerveze asta, dar n-am putut să ne abţinem. Eşti printre noi, eşti în noi. Te iubim.

Îţi mulţumim pentru ceea ce suntem. E parte din tine, este Piramida ta. Ne e dor de tine si o sa ne vedem la un moment dat, să facem RADIOUL.

Respect & Love. Vorbim.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Pacat ca a fost unul dintre cei mai buni prezentatori din Romania , chiar daca unor carcotasi nu le convine asta .Dumnezu sa-l odihneasca in pace

Trimite un comentariu

sus