Skip to main content

VIDEO. Gafa zilei. Ce a citit de pe prompter o ştiristă a Antenei 3

 
VIDEO. Gafa zilei. Ce a citit de pe prompter o ştiristă a Antenei 3

Situaţie hilară la ştirile Antenei 3 din noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce prezentatoarea TV Andreea Perminov citea o ştire preluată de pe site-ul Profit.ro.

Publicitate

Prezentatoarea a citit de pe prompter atât informaţia propiu-zisă, cât şi textul care apare automat atunci când copiezi o ştire de pe Profit.ro. Text care sună astfel:

„Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii privind dreptul de autor.”

Momentul, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • La cat de frumoasa este, poate sa citeasca si tabela cu plecari-sosiri din Gara de nord ca tot bine îi iese. Nu are ea nicio vina. Vina este a redactorului. Cand esti in fata camerei si ai emotia directului, mergi pe pilot automat, citesti tot, ca-i la prima lectura. Fata nu are experienta, e tanara si are timp sa invete. Oricum, gluma involuntara este geniala.
 • ce-mi plac tinerii frumosi si liberi ,cum se inghesuie sa insulte, sa verse dejectii. gafa prezentatoarei ar trebui sa stârnească rasul, reactii ironice, dar tfl-istii nu stiu decat cu *** etc."
  ba baieti, sa va amintesc ca era o tufa pe la digi, televiziunea voastra de suflet, dar si a sri-ului, care il intervieva pe marian munteanu si printre intrebarile puse era si "dvs ati fost in piata univ ?" sau ca la realitatea e denis rifai cea care s-a facut de ras la interviurile candidatilor la primaria capitalei cand intreba de ce nu sunt spălate șinele de tramvai ?
  vai si vai, tfl-istii se infoaie in pene cand gafeaza astia de la antene, dar uita cum idolii lor se fac de ras constant.
 • Bineînțeles ca și stirista este de vina. :)) Dormea deja pe ea. Mai ca nu pare un accident întâmplarea.
 • @Iulian Femeia asta nu a citit inainte stirea? Nu si-a dat seama că ceva nu se leagă? Ii era somnic? Era in transă?
 • Și fătuca asta a absolvit cursul scurt al renumitei instituții de învățământ Intact Media Academy, 3 luni de jurnalism la frecvență redusă pentru numai 7000 de RON.
 • oare se poate ceva mai penibil? asta este mega profesionalismul la antenele tovarasului voiculescu.
 • Geo: se vede ca știi cum funcționează o televiziune. Femeia ce vină are ca cineva i-a băgat chestia aia pe prompter? Ca a luat cu copy și paste mai mult decât era necesar?
 • Nu e nici o problema. Nu se va intimpla nimic. Gâdea va tăcea chitic. Va invit să ghiciti motivul. Și veni bărbatul la femeie!!!!
 • "Proasta de la marele grup intact Media academy"
  Nu prea vad ce vina ar avea prezentatoarea. Mai degraba ala care pune stirile pe prompter.

Trimite un comentariu

sus