Skip to main content

Vlad Petreanu: Andrei a învățat mii de oameni din țara asta că părerea lor contează. Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui

 
Vlad Petreanu: Andrei a învățat mii de oameni din țara asta că părerea lor contează. Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui

IN MEMORIAM. "Andrei a învățat mii de oameni din țara asta că părerea lor contează", scrie Vlad Petreanu despre Andrei Gheorghe, care s-a stins din viață ieri, la 56 de ani.

"Dacă ar fi să identific acea trăsătură de caracter care să-l descrie cel mai bine pe Andrei, aceasta ar fi sinceritatea", spune Petreanu.

Publicitate

Vlad Petreanu:

"Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui, neplăcut, ațos, înțepător, obraznic, dar nu mi-l aduc aminte să fi făcut vreodată sluj sau compromisuri de dragul cuiva - patron, public, parteneri de afaceri."

Postarea lui Vlad Petreanu despre Andrei Gheorghe:

Andrei a învățat mii de oameni din țara asta că părerea lor contează - și contează și modul în care se exprimă.
Le-a dat spațiu de emisie ascultătorilor săi și le-a dat voie să spună practic orice în eter, ca să demonstreze că libertatea de exprimare se apără prin exercitare - și ca să demonstreze, în același timp, că nu orice fel de exprimare e și valoroasă.

Dacă ar fi să identific acea trăsătură de caracter care să-l descrie cel mai bine pe Andrei, aceasta ar fi sinceritatea. Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui, neplăcut, ațos, înțepător, obraznic, dar nu mi-l aduc aminte să fi făcut vreodată sluj sau compromisuri de dragul cuiva - patron, public, parteneri de afaceri. Cred că sinceritatea asta l-a izolat și l-a și consumat, în cele din urmă.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu