Skip to main content

Vlad Petreanu: Andrei a învăţat mii de oameni din ţara asta că părerea lor contează. Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui

 
Vlad Petreanu: Andrei a învăţat mii de oameni din ţara asta că părerea lor contează. Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui

IN MEMORIAM. "Andrei a învăţat mii de oameni din ţara asta că părerea lor contează", scrie Vlad Petreanu despre Andrei Gheorghe, care s-a stins din viaţă ieri, la 56 de ani.

Publicitate

"Dacă ar fi să identific acea trăsătură de caracter care să-l descrie cel mai bine pe Andrei, aceasta ar fi sinceritatea", spune Petreanu.

Vlad Petreanu:

"Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui, neplăcut, aţos, înţepător, obraznic, dar nu mi-l aduc aminte să fi făcut vreodată sluj sau compromisuri de dragul cuiva - patron, public, parteneri de afaceri."

Postarea lui Vlad Petreanu despre Andrei Gheorghe:

Andrei a învăţat mii de oameni din ţara asta că părerea lor contează - şi contează şi modul în care se exprimă.
Le-a dat spaţiu de emisie ascultătorilor săi şi le-a dat voie să spună practic orice în eter, ca să demonstreze că libertatea de exprimare se apără prin exercitare - şi ca să demonstreze, în acelaşi timp, că nu orice fel de exprimare e şi valoroasă.

Dacă ar fi să identific acea trăsătură de caracter care să-l descrie cel mai bine pe Andrei, aceasta ar fi sinceritatea. Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui, neplăcut, aţos, înţepător, obraznic, dar nu mi-l aduc aminte să fi făcut vreodată sluj sau compromisuri de dragul cuiva - patron, public, parteneri de afaceri. Cred că sinceritatea asta l-a izolat şi l-a şi consumat, în cele din urmă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus