Skip to main content

După o relaţie de aproape 10 ani cu Kanal D, Gabriela Cristea schimbă postul. „Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt”

 
După o relaţie de aproape 10 ani cu Kanal D, Gabriela Cristea schimbă postul. „Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt”

Gabriela Cristea schimbă postul. Fosta vedetă Kanal D va reveni la TV, dar la un alt post: Antena Stars.

Publicitate

Gabriela Cristea: „Mă simt pregatită 100% să revin pe piaţa media şi colaborarea pe care am iniţiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soţului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Aşadar, am multă energie şi toate avantajele pentru a face performanţă cu noua emisiune, nimic nu mă opreşte.”

Antena Stars nu a anunţat încă formatul pe care îl va prezenta vedeta.

CONTEXT. Gabriela Cristea a ieşit de pe TV, de la emisiunea Te vreau lângă mine, de la Kanal D, în luna septembrie a anului trecut, când a intrat în concediul de maternitate.

Anterior, ea a avut o lungă colaborare cu Kanal D, care datează din 2007, când a prezentat formatul de reality show „Noră pentru mama”. După ce emisiunea s-a mutat în 2011 la Antena 1, sub un alt nume („Mireasă pentru fiul meu”), Gabriela Cristea a primit un alt format, Draga mea prietenă.

În 2012, s-a produs o ruptură între Gabriela Cristea şi Kanal D, după ce aceasta a fost concediată printr-un sms (detalii AICI).

Un an mai târziu, Kanal D şi Gabriela Cristea s-au împăcat. Ea a primit o altă emisiune, Te vreau lângă mine, fromat ce fusese prezentat anterior de Niculina Stoican şi de Viorica de la Clejani (detalii, AICI).

Citeşte şi:

Site-ul Times New Roman, amendat pentru un text despre iubita lui Dragnea. Sancţiune de 16.000 de lei de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Moisoi mariana Moisoi mariana
    Mult succes felicitari pt tot ce faci dumnezeu sa te bincuvinteze pe tine si frumoasa ta familie!
  • Georgiana Georgiana
    Gabriela prezenta frumos si avea farmecul ei aparte păcat ca nu se mai intoarce
  • malaka malaka
    garantat o sa faca audienta, la ce sani are...
  • Dyusi Dyusi
    De cand a plecat Gaby Cristea de la Kanal D , din emisiunea matrimoniala , nu o mai urmaresc. Bianca e buna la altceva nu ca moderator. E varza emisiunea acuma.
  • bing bing
    tare antipatica imi este Gabriela Cristea asta
    O zeflemista
  • Florentina Dragos. Florentina Dragos.
    De cand Dragusanca prezinta TE vreau linga mine,,foarte multe lume a renuntat la emisiune.Nu-mi place de ia!!!Vrem pe Gabriela inapoi!!
  • Mile Mile
    Iuli, în top divertisment la comercial nu apare , probabil mai mici , oricum nu prind matrimoniale ca înainte
  • Iuli Iuli
    Ce audiente are Te vreau langa mine cu Dragusanca vs G. Cristea?

    Cred ca o sa primeasca tot o emisiune matrimoniala cu aceeasi tematica, ex: emisiunea de pe fosta Euforia prezetata de Andreea Mantea
  • Alinuta777 Alinuta777
    Ușă în ușă cu Kanal D

Trimite un comentariu

sus