Skip to main content

După o relație de aproape 10 ani cu Kanal D, Gabriela Cristea schimbă postul. „Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt”

 
După o relație de aproape 10 ani cu Kanal D, Gabriela Cristea schimbă postul. „Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt”

Gabriela Cristea schimbă postul. Fosta vedetă Kanal D va reveni la TV, dar la un alt post: Antena Stars. 

Gabriela Cristea: „Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește.”

Publicitate

Antena Stars nu a anunțat încă formatul pe care îl va prezenta vedeta. 

CONTEXT. Gabriela Cristea a ieșit de pe TV, de la emisiunea Te vreau lângă mine, de la Kanal D, în luna septembrie a anului trecut, când a intrat în concediul de maternitate. 

Anterior, ea a avut o lungă colaborare cu Kanal D, care datează din 2007, când a prezentat formatul de reality show „Noră pentru mama”. După ce emisiunea s-a mutat în 2011 la Antena 1, sub un alt nume („Mireasă pentru fiul meu”), Gabriela Cristea a primit un alt format, Draga mea prietenă. 

În 2012, s-a produs o ruptură între Gabriela Cristea și Kanal D, după ce aceasta a fost concediată printr-un sms (detalii AICI). 

Un an mai târziu, Kanal D și Gabriela Cristea s-au împăcat. Ea a primit o altă emisiune, Te vreau lângă mine, fromat ce fusese prezentat anterior de Niculina Stoican și de Viorica de la Clejani (detalii, AICI). 

Citește și:

Site-ul Times New Roman, amendat pentru un text despre iubita lui Dragnea. Sancțiune de 16.000 de lei de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu