Skip to main content

Melania Medeleanu, Personalitatea Anului la Gala IAA. Proiectul Magic Home, premiat şi la altă categorie. Matei Psatta şi Dragoş Stanca printre laureaţi

 
Melania Medeleanu şi Vlad Voiculescu | fondatorii MagiCamp şi Magic Home)
Melania Medeleanu şi Vlad Voiculescu | fondatorii MagiCamp şi Magic Home)

PREMIILE IAA. Melania Medeleanu, co-fondatoare MagiCAMP, a obţinut distincţia Personalitatea Anului 2018, în cadrul Galei Premiilor De Excelenţă IAA.

Publicitate

De asemenea, pe lângă Personalitatea anului - premiu dat prin votul publicului din sală, Melania Medeleanu a mai obţinut şi un al doilea premiu la categoria Creativity 4 Better, pentru Campania Magic Home, una dintre cele mai de impact campanii sociale ale anului 2017.

La finalul celor 23 de zile, 636 de oameni au stat non-stop pe scaunul suferinţei, lângă un pat de spital, pentru a strânge 100.000 de SMS-uri.


Scopul: amenajarea centrului Magic Home, refugiul părinţilor cu copii bolnavi de cancer, care vin la tratament la Institutul Oncologic Bucureşti. (Despre campanie, pe larg, AICI).

Cine au mai fost premiaţi de IAA - Internaţional Advertising Association:

Matei Psatta şi Bogdan Savonea s-au numărat printre, de asemenea, printre laureaţii IAA de marţi. Platforma dezvoltată de echipa acestora, The Pole Socitey, a obţinut Premiul pentru inovaţie în tehnologie.

Echipa formată de Bogdan Savonea, Matei Psatta, Sergiu Gruiţă şi Mihai Pocorschi au dezvoltat o platformă pentru outdoor digital, care a obţinut în urmă cu câteva luni finanţare de la Techstars Dubai, pentru a realiza prima reţea interconectată la nivel global de ecrane digitale indoor şi outdoor :

“Am început să ne interesăm şi am realizat că e această mare oportunitate de a transforma outdoor-ul digital în ceva cu adevărat smart. Am vrea să fim acest Google ADS sau Facebook ADS pentru outdoor digital”, a spus Matei Psatta într-un interviu pentru Paginademedia.ro (pe larg, AICI).

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, lista Premiilor de Excelenţă IAA 2018:

  • Premiul Personalitatea Anului în Marcom: Melania Medeleanu.
  • Premiul pentru Educaţie în Marcom: Alexandru Negrea pentru cursurile şi întâlnirile Social Smarts.
  • Premiul pentru Inspiraţie: Marius Cristea şi Ioanei Dogaru, Iqads, pentru competiţia creativă locală, Fibra.
  • Premiul Creativity 4 Better: Melania Medeleanu, pentru campania Magic Home, mai exact pentru un efort national de solidaritate cu familiile copiilor bolnavi de cancer.
  • Premiul pentru inovaţie în tehnologie: Bogdan Savonea şi lui Matei Psatta pentru The Pole Society.
  • Premiul pentru Dialog Constructiv cu Autorităţile: Oanei Cociaşu, preşedinte RAC, pentru parteneriatul funcţional cu CNA.
  • Premiul România 100: Cristina Florescu, Rewe Group, pentru integrarea ideei de centenar în campaniile unui brand comercial, Penny.
  • Premiul de Excelenţă pentru promovarea "Romaniei ca Hub Global Creativ”: Dragoş Stanca, preşedinte al BRAT, pentru modul în care a transformat ICEE Fest, festivalul de tehnologie din Europa de Est.
  • Premiul de Excelenţă Young Professionals: Xenia Muntean, CEO Planable, pentru proiectul Planable, o platforma a cărui scop este comunicarea între firme şi managerii de reţele sociale.
  • Premiul de Excelenţă al Boardului IAA: Dana Războiu, iniţiator al proiectului Naţie prin Educaţie, competiţie de tehnologie pentru elevii de liceu.
  • Premiul de Excelenţă al Senatului IAA: Măriuca şi Florin Talpeş, Fondatori Bitdefender.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Bravo, Melania!

Trimite un comentariu

sus