Skip to main content

Mikey Hash produce o emisiune de educaţie financiară pe Youtube, în parteneriat cu BCR

 
Mikey Hash produce o emisiune de educaţie financiară pe Youtube, în parteneriat cu BCR

BCR şi Viral Studios, deţinut de Mikey Hash, au lansat o emisiune online de educaţie financiară, pe Youtube. Emisiunea Şcoala de bani este disponibilă pe canalul de Youtube Gândăceii de Internet.

Publicitate

Gazda emisiunii este Horia Sârghi, mai cunoscut în vlogosfera românescă sub numele de Zaiafet. Acesta se ocupă deja de realizarea de conţinut educativ şi de cultură generală pe canalul său de Youtube.

Primul episod a fost lansat pe canalul Gândăceii de Internet, iar prima temă dezbătută a fost legată de credite. Zaiafet a făcut un scurt istoric al băncilor, a explicat ce înseamnă un credit şi care este circuitul banilor, astfel îbăncile să fie capabile să acorde credite.

Mikey Hash, Viral Studios şi Doza de Hash:

„Simţim că munca pe care o facem ne pune în privilegiata poziţie de a forma minţile noii generaţii şi de a contribui activ la educaţia şi cultura generală a românilor. Şi, după cum ştim cu toţii, avem mare nevoie de educaţie în România, în special de cea financiară.

Aşa că, împreună cu BCR, am pus bazele unei emisiuni online care tratează exact acest subiect. De la gestionarea banilor, până la credite, economii sau investiţii, vrem să le dezbatem pe toate şi să le oferim tinerilor uneltele necesare pentru a lua cele mai bune decizii în viaţă.”

Şcoala de bani este un proiect de educaţie financiară lansat de Banca Comercială Română în anul 2016.

Iniţiativa BCR de a extinde proiectul a pornit de la un studiu realizat de Ctrl-D, care arată că românii şi-ar dori o program şcolară mai complex care să include şi educaţie financiară şi dezvoltare personală. Acelaşi studiu arată că 82.6% dintre adolescenţii intervievaţi au declarat că urmăresc clipuri cu scopul de a se dezvolta pe plan personal.

Nicoleta Deliu, coordonatorul programului naţional Şcoala de Bani:

„Din întâlnirile cu tinerii, ne-am dat seama că ei învaţă pentru Bacalaureat din vlog-uri, îşi iau informaţii despre vacanţe şi gadget-uri urmărind vloggeri, aşa că cea mai directă cale de a ajunge la ei a fost de a muta educaţia din sala din curs în online.

Peste 70% dintre tinerii activi digital de astăzi urmăresc cel puţin un vlogger român. Suntem încrezători că, prin parteneriatul cu Mikey Hash şi Zaiafet, îmbunătăţim nivelul de alfabetizare financiară din România şi îi ajutăm pe tineri să descifreze lumea complexă a banking-ului”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costi Costi
    ***
  • Mihai Mihai
    "Viral Studios, deținut Mikey Hash," adica Mikey Hash este detinut (inchis, puscarias)? :) Acum, pe bune, cate greseli mai pot fi in articolele de pe paginademedia? Se pare ca atat de multe... Chiar nimeni nu face proof reading pe un site care se doreste "premium"?
  • Iuli Iuli
    Cel mai fake youtuber, doar pentru bani.

    A uitat ca a plecat cu 100 lei in acest proiect "Mikey Hash", iar de cand a facut bani din YouTube a devenit lacom si vrea tot mai mult, in defavoarea continutului de calitate.

Trimite un comentariu

sus