Skip to main content

Netflix anunță 10 producții europene noi. La Casa de Papel trece exclusiv la Netflix și va avea un nou sezon

 
Netflix anunță 10 producții europene noi. La Casa de Papel trece exclusiv la Netflix și va avea un nou sezon

Netflix se concentrează și mai mult pe Europa. Platforma video anunță o serie de titluri europene noi, aflate în producție în țări precum Franța,   Italia, Germania sau Olanda.

Fiți la curent cu noutățile Netflix din fiecare lună, pe PaginadeSeriale.ro

Publicitate

La Casa de Papel, despre care reprezentanții Netflix spun că este cel mai vizionat serial de pe platformă într-o limbă străină (excluzându-le pe cele în limba engleză) va avea nou nou sezon, ce va fi lansat în 2019. Serialul, lansat anul trecut de Antena 3 din Spania și achiziționat apoi de platforma video, va fi produs acum exclusiv de Netflix. 

Anunțurile au fost făcute la un eveniment cu presa desfășurat la Roma, la care a fost invitată și Paginademedia.ro.

Totodată, s-a anunțat și data de lansare a celui de-al doilea sezon al Glow: 29 iunie. 

Ted Sarandos, Chief Content Officer la Netflix:

„Cu peste 100 de proiecte europene lansate anul acesta, ne-am angajat să fim o voce a divertismentului european, oferind creatorilor de conținut locali o platformă globală unde să își împărtășească viziunea și să le oferim consumatorilor din toată lumea povești unice și diverse pe care să le descopere, oriunde, oricând, indiferent de locul în care se află, limbă și origine. Și acesta este doar începutul călătoriei noastre.”

Mai multe detalii despre anunțurile Netflix de astăzi, în cadrul evenimentului de la Roma:

• Șapte seriale originale noi:

o Primul serial original olandez Netflix, produs de compania de producție Pupkin care va fi lansat în 2019. Un grup de studenți din Amsterdam deschid „din greșeală” portalul către o lume demonică din epoca de aur olandeză.
o Mortel (Franța). Cel de-al cincilea serial original Netflix din Franța spune povestea unor adolescenți conectați de o forță supranaturală.
o The Wave (Germania). Al treilea serial original Netflix din Germania este bazat pe filmul de succes THE WAVE și este inspirat de evenimente reale. Produs de Rat Pack în asociere cu Sony Pictures Television Germany.
o Luna Nera (Italia). Un serial despre femei suspectate de vrăjitorie în Italia secolului 17. Producția este creată de Francesca Manieri, Laura Paolucci and Tiziana Trian și produs de Fandango.
o La Casa de Papel Part 3 (Spania). 
o The English Game (Marea Britanie). O dramă engleză în șase părți despre cum a apărut fotbalul și cum cei implicați în crearea sa au depășit diferențele între clasele sociale pentru a pune bazele celui mai popular sport din lume. Este produs de 42 și scris de creatorul Downton Abbey, Julian Fellowes.
o Turn Up Charlie (Marea Britanie), un nou serial original de comedie Netflix din Marea Britanie, cu Idris Elba în rol principal. Serialul în opt părți este produs de Idris Elba și Gary Reich.

• Două noi serii documentare:

o O docu-serie bazată pe unul dintre cele mai șocante cazuri din istoria Franței, asasinarea lui Grégory Villemin în 1984. Elodie Polo Ackermann este producător (Imagissime – Lagardère Studios) și Gilles Marchand este showrunner.

o The Staircase, povestea lui Michael Peterson, un scriitor de romane polițiste acuzat de uciderea soției sale Kathleen, după ce aceasta este găsită moartă la baza scărilor din casa lor și procesul de 16 ani care a urmat. 

Primul film Netflix italian Rimetti a Noi i Nostri Debiti (Forgive Us Our Debts) de Antonio Morabito cu Claudio Santamaria, Marco Giallini și Jerzy Stuhr.

Netflix a anunțat și:

GLOW - Sezonul 2 va fi lansat la nivel global vineri, 29 iunie

Maniac - Cu Emma Stone și Jonah Hill, regizat de Cary Fukunaga.

Stranger Things S3 - Jake Busey (Starship Troopers, Contact, Agents of S.H.I.E.L.D. și From Dusk Till Dawn) și Cary Elwes (Glory, Days of Thunder, Bram Stoker’s Dracula, Robin Hood: Men In Tights și The Princess Bride) se alătură distribuției în sezonul 3. Cary îl va juca pe „Mayor Kline” în timp ce Jake îl va juca pe „Bruce”. 

Mai mult, Netflix a anunțat detalii și primele imagini pentru seriale, filme, documentare și alte producții originale europene noi și reînnoite:

13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur - Un documentar în trei părți care explorează poveștile din spatele atacurilor teroriste din Paris din 13 noiembrie 2015 va fi lansat pe 1 iunie, 2018.

Baby - Andrea De Sica (Children of the Night) și Anna Negri (Good Morning Heartache) au regizat serialul a cărui producție a început deja. Benedetta Porcaroli, Alice Pagani, Isabella Ferrari, Claudia Pandolfi sunt parte din distribuția principală.

Dark S2 - Creatorii vor începe producția celor opt episoade în Berlin și împrejurimi pe 25 iunie - 

Génération Q - Titlul următorului serial de comedie francez regizat de Noémie Saglio și produs de UNRATED Studios pentru a fi lansat anul acesta.Distribuția va include talente precum (Elsa), Sabrina Ouazani (Charlotte), Joséphine Draï (Emilie) precum și Marc Ruchmann (care îl va juca pe Jules).

La Casa de Papel (Money Heist) Part 3 

Osmosis - Thomas Vincent (Versailles, Tunnel) va regiza primele două episoade din serialul francez sci-fi, care ar putea avea primele filmări în iunie 2018.

Paquita Salas S2 

• The Innocents 

The Protector - Primul serial original turcesc Netflix a confirmat titlul oficial.

Rimetti a Noi i Nostri Debiti 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Speram ca producatorii serialului sa se opreasca cu productia la sezonul 2, era suficient. Sper sa nu devină un serial in care la fiecare 2 sezoane jefuiesc alta banca, monetarie, etc. Sa nu devina Fast and Furious, pls.
  • Articolul este tradus cu google translate sau ce ? Nu vreau sa fiu hater, dar acest articol nu este demnnici macar de blogul unui copil de clasa a 8-a. Amatorism

Trimite un comentariu