Skip to main content

Ştirile zilei: Şase fraţi orfani, premianţi, medaliaţi, susţinuţi de o bunică. Şi Ion Iliescu, pus sub acuzare în Dosarul Revoluţiei.

 
Ştirile zilei: Şase fraţi orfani, premianţi, medaliaţi, susţinuţi de o bunică. Şi Ion Iliescu, pus sub acuzare în Dosarul Revoluţiei.

SHARED NEWS. Cel mai popular text de pe site-uri de ştiri, ieri, pe Facebook, vine de pe Adevărul. Ştirea informează despre situaţia celor şase fraţi din constanţa.

Publicitate

Şase fraţi rămaşi orfani de ambii părinţi. Aceştia din urmă au răpuşi, pe rând, de boli incurabile. Bunica materna a fraţilor face toate demersurile pentru a obţine tutela acestora.

De asemenea, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi de Protecţia Copilului Constanţa au oferit asigurări că se fac toate demersurile ca copiii să nu fie despărţiti, iar tutela acestora să revină bunicii.

“Cristian, Andrei, Tudor, Amelia, Luca şi Marta Dascălu din Constanţa au rămas de mici fără tată, iar de Paşte şi-au pierdut şi mama, părinţii fiind răpuşi de boli. Fraţii cu vârste între 16 ani şi 12 ani au o educaţie impecabilă: sunt elevi de bursă şi sportivi de performanţă.

Şase copii rămaşi orfani, cu vârste între 16 ani şi 12 ani, îşi doresc să rămână împreună cu bunica lor maternă, care le-a purtat grija de mici. Femeia se roagă neîncetat să îşi păstreze familia unită.”

Ştirea a adunat peste 9.000 de share-uri şi like-uri, arată o monitorizare Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

A doua cea mai distribuită ştire vine de pe digi24.ro. Aceasta titrează:

“Fostul preşedinte Ion Iliescu s-a prezentat marţi la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunoştinţă că pe numele lui a fost începută urmărirea penală în dosarul „Revoluţiei” pentru săvârşirea infracţiunii contra umanităţii.”

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

1. adevarul.ro, Destinul celor şase fraţi orfani care luptă să rămână împreună. Premianţi, medaliaţi, susţinuţi de o bunică, de Sinziana Ionescu

- 9.444 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro, Ion Iliescu, pus sub acuzare în Dosarul Revoluţiei. Urmărirea penală, extinsă

- 7.646 like-uri & share-uri;

3. digi24.ro, Lidl România îşi avertizează clienţii în legătură cu o escrocherie care circulă pe Facebook şi WhatsApp

- 5.234 like-uri & share-uri;

4. ziare.com, Concluzia procurorilor militari: Teroristii de la Revolutie nu au existat, totul a fost o diversiune propagata de televiziunea nationala, de Ionel Stoica

- 2.345 like-uri & share-uri;

5. republica.ro, Vlad Voiculescu, după ce primarul Capitalei l-a ameninţat că îl dă în judecată: „Gabriela Firea are o problemă cu faptul că spun adevărul”, de Raluca Ion

- 2.112 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • IP13 IP13
    lol hahha .hai ma Obaie cheama pe aia de la acces direct .. baga stiri din media lasa-ne cu *** astea ;)

Trimite un comentariu

sus