Skip to main content

VIRAL. O tumbă care a dat internetul peste cap. Recorder: Imagini care vă pot afecta emoţional! Peste 28.000 de distribuiri

 
Foto - Recorder.ro | Piteşti, „Simfonia Lalelelor“ 2018. Un copil de trei ani este pus să facă acrobaţii în faţa reprezentanţilor Guvernului României.
Foto - Recorder.ro | Piteşti, „Simfonia Lalelelor“ 2018. Un copil de trei ani este pus să facă acrobaţii în faţa reprezentanţilor Guvernului României.

SHARED NEWS. Săptămâna trecută, la Piteşti, o fetiţă de câţiva ani era pusă să se dea peste cap în faţa premierului Viorica Dăncilă. Pe asfalt. Un moment surprins pe cameră de echipa Recorder.ro. O tumbă care a dat peste cap internetul.

Publicitate

Reportajul a fost realizat de David Muntean şi Laurenţiu Ungureanu cu ocazia evenimentului „Simfonia lalelelor”, care a avut loc vineri la Piteşti. S-a viralizat masiv.

Reportajul publicat de Recorder.ro a strâns peste 28.000 de aprecieri şi distribuiri, potrivit unei monitărizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din ştire:

„Ceea ce s-a întâmplat vineri la Piteşti a semănat cu un moment de nebunie colectivă. Pentru că de data asta nu e vorba doar despre politicieni rupţi de realitate, e şi despre profesori, părinţi şi cetăţeni veniţi să aplaude acolo unde nu era nimic de aplaudat.

E despre o ţară care şi-a pierdut demult reperele, iar acum pare că începe să-şi piardă şi minţile.

Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!”

CLIPUL POATE FI VĂZUT AICI

Dispariţia DJ-ului suedez Avicii a acaparat, de asemenea, reţelele de socializare. Cea mai distribuită ştire pe acest subiect şi a doua din top vine de pe Digi24:

"Dj-ul şi producătorul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit vineri după-amiază în Oman, la vârsta de 28 de ani.

Două autopsii au fost efectuate în cazul celebrului DJ suedez Avicii, iar anchetatorii au respins orice pistă criminală în cazul decesului acestuia.

Detalii legate de decesul muzicianului nu sunt încă cunoscute. Nici unde exact a fost găsit mort, nici cum, nici ce ar fi putut duce la deces.

Muzicianul a decis în 2016 să renunţe la show-uri. Tim Bergling şi-a motivat decizia prin dorinţa de a face "mai multe" lucruri în viaţă.”, informează Digi24.ro.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro,”România pierzându-şi minţile”, de David Munteanu

- 28.119 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro,”Deces învăluit în mister. Familia celebrului DJ suedez Avicii, găsit mort, caută răspunsuri”

- 8.215 like-uri & share-uri;

3. recorder.ro,”În timp ce Dragnea acuză companiile străine pentru creşterea preţurilor, firma fiului său a scumpit carnea de porc cu 10 %”, de Mihai Voinea

- 8.075 like-uri & share-uri;

4. republica.ro,”Fenomenul Piteşti. Partidul cere sânge tânăr”, de Florin Negruţiu

- 7.321 like-uri & share-uri;

5. digi24.ro,”Reacţie extrem de dură a lui Băsescu la adresa lui Dragnea. Ce spune de Dăncilă şi Meleşcanu”

- 6.495 like-uri & share-uri;

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus