Skip to main content

VIRAL. Ştirea sfârşitului de săptămână: Klaus Iohannis a avizat urmărirea penală a lui Ion Iliescu în dosarul Revoluţiei

 
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

SHARED NEWS. Decizia preşedintelui Klaus Iohannis în privinţa aviziului de urmărire penală în dosarul Revoluţiei, ştirea finalului de săptămână, pe Facebook.

Publicitate

Ştirea informează că preşedintele Klaus Iohannis a avizat urmărirea penală în cazul lui Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu.

Fostul Preşedinte al României, Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, fost vicepremier, sunt acuzaţi de infracţiuni împotriva umanităţii, scrie Digi24.

Ştirea publicată de Digi24 a strâns aproximativ 15.000 de aprecieri şi distribuiri, potrivit unei monitărizări Facebrands.

Din ştire:

„După 28 de ani de la evenimentele dramatice care au dus la căderea comunismului, dar şi la moartea a peste 1000 de oameni, procurorii au trei personaje cheie pe care vor să le pună sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii: Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican-Voiculescu sunt cei care au condus România, după fuga dictatorilor Ceauşescu.

Anchetatorii spun că au dovezi care arată limpede că a fost vorba mai mult despre lovitură de stat şi că românii care cereau libertate în stradă au fost împuşcaţi şi torturaţi în urma unei diversiuni pusă la cale de cei trei suspecţi.”

Pe locul doi în topul celor mai distribuite materiale de pe site-urile de ştiri, s-a clasat tot o ştire de pe Digi. Despre proiectul “Prima Bătaie”, iniţiat de parlamentarii UDMR.

„Potrivit proiectului iniţiat de UDMR, prima bătaie chiar devine ruptă din rai. Concret, un agresor poate scăpa de acuzaţii dacă este la prima abatere şi dacă îşi convinge soţia sau iubita să-l ierte.

În timp ce victimele spun că se lasă loc pentru abuzuri, aleşii cred că noua lege e mai bună decât cea de acum. Nimeni nu garantează însă că primul pumn nu e şi cel fatal”, informează Digi24.ro.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1.digi24.ro,”Klaus Iohannis a avizat urmărirea penală a lui Ion Iliescu, Petre Roman şi G. V. Voiculescu”

– 15.719 like-uri & share-uri;

2.digi24.ro,”Proiectul "Prima Bătaie" a fost adoptat tacit de Senat”

- 6.079 like-uri & share-uri;

3.republica.ro,”Un tânăr care a proiectat aseară #Rezist pe o clădire, încătuşat şi luat de jandarmi: „Aţi denigrat o instituţie prin mesajul afişat”, de Loredana Voiculescu

- 4.397 like-uri & share-uri;

4.adevarul.ro,”Preşedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru urmărirea penală a lui Iliescu, Roman şi Voican Voiculescu în dosarul Revoluţiei”, de News.ro

- 3.509 like-uri & share-uri;

5. digi24.ro,”Tibi Uşeriu, românul cu o poveste de viaţă demnă de un thriller. Ce l-a salvat”

- 3.061 like-uri & share-uri;

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Me Me
    din curizatate, doar digi24.ro se share-uieste pe la noi? ***? ***.

Trimite un comentariu

sus