Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Tolo.ro, cel mai citit text din weekend: Un copil internat la Marie Curie a pozat infirmierele care spălau mașina unui șef

 
BLOGOSFERĂ. Tolo.ro, cel mai citit text din weekend: Un copil internat la Marie Curie a pozat infirmierele care spălau mașina unui șef
Sursă foto | Tolo.ro

Tolo.ro a dat cel mai distribuit text din weekend. O investigație semnată de Cătălin Tolontan, Mirela Neag și Răzvan Luțac. Subiectul?

Un copil bolnav care fotografiază angajații spitalului Marie Curie în timp ce îi spală mașina unui șef de secție. Și nu o singură dată, ci în repetate rânduri.

Mai exact, copilul le-a fotografiat, de pe geamul salonului în care este internat, pe infirmierele și asistentele spitalului.

Acestea îi spălau, indiferent de anotimp, mașina doctorului Mihaela Bălgrădean, șefa secției Nefrologie Pediatrică, notează jurnaliștii în material.

Apoi, copilul a trimis fotografiile la ziar.

Publicitate

Din articol:

“Mihaela Bălgrădean e un doctor temut de rezidenți, de colegi și chiar de șefi în spitalul de copii ”Marie Curie”.

”Nimeni nu mișcă în fața ei”, mărturisește un coleg. Numai un ochi de copil o putea remarca. Pentru noi, situația e normală, pentru ei, nu.

 Ei nu consideră că e logic ca oamenii să-i slugărească pe ceilalți oameni, să le spele mașinile, doar pentru că sunt șefii lor..”

Textul a adunat aproape 10.000 de distribuiri și aprecieri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Următorul text care a circulat în blogosferă este semnat de Dacian Cioloș, pentru Blogurile Adevărul. Despre actuala coaliție de guvernare PSD-ALDE.

„PSD şi ALDE au avut şi au cel mai mare număr de foşti nomenclaturişti în rândurile lor. Liderii şi comunicatorii PSD/ALDE repetă aceeaşi minciună: că guvernul tehnocrat a fost un guvern zero.

Guvernarea nu ar trebui confundată cu victimizarea, cu vorbăria, cu scandalul şi cu planşele colorate la televizor. Guvernarea este despre competenţa de a implementa lucrurile promise. Nu despre manipulare şi salvarea unora de la puşcărie.”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. tolo.ro, “UN COPIL INTERNAT LA SPITALUL ”MARIE CURIE” A TRIMIS POZE DIN TOATE ANOTIMPURILE, ÎN CARE INFIRMIERELE ÎI SPALĂ MAȘINA UNUI DOCTOR, ȘEF DE SECȚIE”, - 9.943 like-uri & share-uri;

Din text:

,,Dialog, ieri la prânz, cu Mihaela Bălgrădean.

-Doamnă profesor, am primit fotografii pe adresa redacției în care infirmierele vă spală mașina chiar aici, în curtea spitalului, în timpul programului.

-Știți, acolo unde locuiesc eu, îmi las, de obicei, mașina sub niște copaci. Mai cad lucruri… Cum vin la muncă de dimineață, de la 7, nu am timp să îmi spăl geamurile. Așa că le rog pe infirmiere să mă ajute.

-Știți, sunt poze făcute vreme de mai multe luni, iarna, primăvara, înainte să înfrunzească pomii, acum.

Eu le-am rugat doar să mă ajute la geamuri, nu am când să merg la spălătorie.’’

2. Blogurile Adevărul, “Unde ne ducem?”, de Dacian Cioloș,  - 9.229 like-uri & share-uri;

Din text:

,,Multor români li s-a făcut lehamite de politică şi de mulţi dintre politicienii de meserie. Dacă o să ducem în derizoriu şi actul de guvernare, dacă o să continuăm să oficializăm incompetenţa ca politică de partid şi dacă agenda publică va fi dominată de bătălii în justiţie între putere şi opoziţie, redresarea morală şi reconstruirea încrederii în clasa politică vor deveni imposibile.

Haideţi să ne trezim şi să nu ne mai îmbătăm cu apă rece. Coaliţia PSD/ALDE este orice în afară de victimă. ”

3. petreanu.ro, “PSD suferă de modus operandi”, - 1.171 like-uri & share-uri;

Din text:

,,Așadar, dl. Ludovic Orban Mandolină s-a trezit ieri dimineață un strop tulbure și a făcut o plângere penală împotriva dnei Vasilica de la Guvern, pe care o acuză de “înaltă trădare, divulgare de informații secrete și uzurparea funcției publice”.

Nu știu cum o fi cu înalta trădare și divulgarea de informații secrete, dar cu uzurparea funcției mi se pare că are dreptate, orice-ați spune.

Asta este o evidență, nici măcar nu trebuie cercetată prea mult: dna Dăncilă n-are nicio treabă cu funcția de prim-ministru, toată lumea râde de ea, dar uite că dl. Orban crede că-i și penală, nu doar ridicolă.”

4. mihaivasilescublog.ro, “M-A FĂCUT MAMA MANAGER”, - 565 like-uri & share-uri.

Din text:

,, Pentru ai mei, lucrurile erau foarte clare: trei copii, trei meserii. Case closed! Așa că tata a purces la o ședință cu întreaga noastră familie.
Ne-a adunat în bucătăria mică de patru metri pătrați și (surprinzător) ne-a dat dreptul să ne alegem o meserie din cele trei.

Frate-miu a ales inginer, soră-mea a ales doctor, iar mie mi-a rămas să aleg profesor. A insistat tata, săracu’, să fac schimb cu frate-miu, dar ăla nu și nu.

N-a cedat nici măcar la argumentul suprem că, citez: tăticule, amețita asta nu trebuie să lucreze cu oamenii. Nu cu educația și cu viața lor.”
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu