Skip to main content

COMENTATE. Dacian Cioloş, cel mai comentat politician: „Consultăm cetăţenii în vederea programului cu care vom ieşi în campanie. Vrem să vedem şi viziunea lor"

 
COMENTATE. Dacian Cioloş, cel mai comentat politician: „Consultăm cetăţenii în vederea programului cu care vom ieşi în campanie. Vrem să vedem şi viziunea lor"

COMMENTED POSTS. Dacian Cioloş, fostul prim-ministru în guvernul tehnocrat, a fost politicianul care a generat cele mai multe comentarii pe Facebook, în ultimele zile.

Publicitate

Cu o postare live în care utilizatorii au putut urmări o bucată din acţiunea pe care acesta a demarat-o.

Mai exact, Dacian Cioloş a ieşit în Piaţa Universiţăţii, din Bucureşti, pentru a discuta cu cetăţenii despre probleme cu care se confruntă.

Potrivit lui Cioloş, acţiunea sa face parte dintr-o campanie care se va desfăşura pe parcursul a 100 de zile. Fostul premier spune că obiectivul campaniei este o documentare în vederea compunerii viitorului program cu care partidul Mişcarea România Împreună va ieşi în campanie:

"Consultăm cetăţenii în vederea programului cu care vom ieşi în campanie, prin care vrem să dezvoltăm România. Vrem să vedem şi viziunea oamenilor. Ne interesează să avem o legătură directă cu oamenii."

Postarea a strans peste 900 de comentarii pe care utilizatorii le-au lăsat în timp real, pe tot parcursul declaraţiilor de presă.

Pagina de Facebook a mişcării Platforma România 100 a fost următoarea pagină care a generat comentarii din partea utilizatorilor.

Cu o postare live, în care tot Dacian Cioloş participa la o dezbatere pe tema “România: Stat refondator sau judeţ sărac al Europei?”.

Postarea a generat aproape 900 de comantarii pe care utilizatorii le-au lăsat în timp real, pe tot parcursul dezbaterii.

Aceştia au avut posibilitatea de a-şi expune punctul de vedere pe merginea celor discutate în respectiva dezbatere.

Cele mai comentate postări au fost, după cele ale lui Dacian Cioloş şi Platforma România 100 sunt cea lui Klaus Iohannis, Victor Ponta şi Monica Macovei.

Cele mai comentate postări de pe paginile politice, potrivit unei monitorizări Facebrands Pro:

1. Pagina oficială Dacian Cioloş - 910 comentarii;

2. Pagina oficială Platforma România 100 - 835 comentarii;

3. Pagina oficială Klaus Iohannis - 580 comentarii;

4. Pagina oficială Victor Ponta - 407 comentarii;

5. Pagina oficială Monica Macovei - 210 comentarii

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonymous Anonymous
    Să o consulte pe nevasta si cmunitatea europeană ca e vîndut ca trup si suflet

Trimite un comentariu

sus