Skip to main content

Cristian Zgabercea, unul dintre oamenii de bază din TVR, condamnat la închisoare în dosarul lui Nicușor Constantinescu. Decizia nu este definitivă

 
Cristian Zgabercea, unul dintre oamenii de bază din TVR, condamnat la închisoare în dosarul lui Nicușor Constantinescu. Decizia nu este definitivă
Foto: Ziua_de_Constanta

Cristian Zgabercea, project manager la TVR, fost producător general, a fost condamnat în primă instanță la patru ani și opt luni de închisoare cu executare, conform Agerpres. Decizia nu este definitivă. 

Condamnarea lui Zgabercea vine într-un dosar mai amplu, al finanțării ilegale a unor fundații culturale, în care este vizat fostul șef al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu. 

Publicitate

Nicușor Constantinescu a primit la rândul său o nouă sentință de opt ani de închisoare cu executare. 

Magistraţii au hotărât şi obligarea lui Nicuşor Constatinescu, împreună cu Cristian Zgabercea şi Carmen Florentina Oproiu (Vasile) a unor despăgubiri către Consiliul Judeţean Constanţa însumând aproape 18,4 milioane de lei.

Conform informațiilor publicate de Tolo.ro, în prezent Cristi Zgabercea este parte din delegația care a plecat la Eurovision în Portugalia. 

Pe larg despre sentințe, pe site-ul Agerpres

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Individul asta a fost amic si om de nadejde si pentru Irina Radu, si pentru Gradea. El i-a a dat pesedistei Gradea ideea de a face șase semifinale Eurovision. Un dezastru financiar și de audienta. Oare cit si-o fi tras Zgabercea. Sper ca in a doua instanță sa ia dublu.
  • Cristi, omule, ești de departe cel mai zeu dintrei zeii TVR. Ești indispensabil, inamovibil, imuabil, nimeni și nimic nu te poate clinti. Tare ca o stâncă. Geniu al sifonarii banului public. Ce destin fabulos ai avut: dintr-un cameraman mediocru ai ajuns să faci legea la postul pu lic. Noroc că acum legea te cam face ea pe tine!
  • Ce interesant.. unii sunt condamnati si tot raman in Tvr. Bravo Doino, tineti pruncii la san!

    Tvr - o televiziune inutila plina de corupti, oamenii care vor sa faca ceva sunt indepartati, iar putorile stau toata ziua si fac bani, mai lucra si la privat (la negru, ca nu mai au voie cu contracte)
  • ?!? "fostul șef al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Dan" ?
    asa se traduce de pe agerpres "Nicuşor Daniel Constantinescu"

Trimite un comentariu