Skip to main content

DATABASE. Therme Bucureşti avertizează clienţii cu privire la o campanie falsă care circulă pe Internet

 
DATABASE. Therme Bucureşti avertizează clienţii cu privire la o campanie falsă care circulă pe Internet

Reprezentanţii Therme Bucureşti îşi avertizează clienţii referitor la o campanie de phishing care circulă în mediul online, respectiv pe WhatsApp, în ultimele zile. Clienţii care au primit un mesaj conform căruia Therme oferă 5 bilete gratuite la aniversarea centrului sunt atenţionaţi că mesajul spam este fals, nu aparţine companiei şi sunt rugaţi să nu acceseze linkul.

Publicitate

Mesajul direcţiona clienţii către un website, unde aceştia erau rugaţi să răspundă la o serie de întrebări, apoi să redirecţioneze instrucţiunile către alţi prieteni prin intermediul aplicaţiei WhatsApp. Acesta nu aparţine companiei Therme Bucureşti, domeniul corect al centrului din România fiind www.therme.ro. Astfel, compania a făcut demersurile necesare pentru a bloca website-ul din spatele campaniei false, raportând acest abuz către Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT.RO).

Therme Bucureşti este a patra companie din România victimă a unei campanii de phishing din ultimele luni. Branduri cunoscute au fost ţintele unor tentative de fraudă, desfaşurate în mediul online. Clienţii sunt rugaţi să trateze mesajele comerciale cu atenţie, verificând autenticitatea informaţiilor şi corectitudinea cu care acestea sunt redactate.

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul www.therme.ro şi pagina de Facebook.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus