Skip to main content

De două ori Vedeta Populară. Emisiunea Iulianei Tudor, câte două ediţii pe săptămână

 
De două ori Vedeta Populară. Emisiunea Iulianei Tudor, câte două ediţii pe săptămână

Schimbare de programare la TVR 1. Din această săptămână, „Vedeta populară” are câte două ediţii, sâmbăta şi duminica, de la ora 21.00, anunţă TVR.

Publicitate

Ediţiile 4 şi 5 ale celui de-al doilea sezon al concursului interpreţilor de folclor care îşi doresc să devină „Vedeta populară” sunt la TVR 1 pe 19 şi 20 mai.

Iuliana Tudor:

„Ne-am gândit să vă facem program şi sâmbăta, şi duminica. Din această săptămână, vă oferim două ediţii Vedeta populară în fiecare săptămână. La TVR 1, toată România e populară!"

Zece noi concurenţi vor urca pe scenă, câte cinci în fiecare seară, dar numai doi vor fi câştigători.

Despre Vedeta populară, sezonul doi

Dintre sutele de interpreţi de folclor amatori care au venit la preselecţiile desfăşurate în toată ţara, au fost aleşi cei mai buni 45 de concurenţi din Muntenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal, Oltenia, Banat şi Bucovina.

În fiecare ediţie sunt prezentaţi câte cinci. Dintre ei, doar unul se califică în semifinală. Apoi, din cei 9 semifinalişti, 5 vor ajunge în finala Vedeta populară, care va avea loc în luna iunie.

Din juriul concursului fac parte, în noul sezon al emisiunii, interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic (care îi înlocuiesc pe Laura Lavric şi pe Constantin Enceanu). Acestea li se alătură cunoscuţilor juraţi de la Vedeta populară - Elise Stan, Grigore Leşe şi Mircea Dinescu, pentru a evalua prestaţiile noilor concurenţi, interpreţi amatori din folclorul românesc.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doina Gradea Doina Gradea
    ,,Vedeta populară" e de două ori pe săptămână că se apropie Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia și ăia nu vor avea o nouă ,,vedetă" la timp dacă se mișcau cu o singură ediție într-o săptămână, și mai sunt și alte emisiuni care vor dispărea pentru o perioadă de timp (România 9, Profesioniștii... cu Eugenia Vodă, Dosar România) sau, ulterior, definitiv (Starea nației, Telejurnal 00:00),
  • Mile Mile
    De ce să se mute , la tvr ai siguranta
  • bing bing
    iuliana tudor mai bine s-ar muta la un post mai important
  • Ekaterina Furteva Ekaterina Furteva
    Slabă emisiune.
  • Livia Pila Livia Pila
    Produsa extern dar cu resursele tvr si cu sprijinul directorilor din interese personale. Banul sa ii iasa Iulianei. Ce jos a ajuns televiziunea publica, daca varful de statie e o emisiune capusa.
  • Maria Marinescu Maria Marinescu
    Oricum audiențele sunt slabe.

Trimite un comentariu

sus