Skip to main content

FOTO. Lansarea partidului lui Victor Ponta, pe (aproape) toate posturile de știri. A lipsit de la Antena 3 și TVR

 
FOTO. Lansarea partidului lui Victor Ponta, pe (aproape) toate posturile de știri. A lipsit de la Antena 3 și TVR

BURTIERĂ LA MINUT. Pro România, noul partid al lui Victor Ponta, s-a lansat în a doua zi de Rusalii. Pe ce posturi s-a văzut și de la ce posturi a lipsit, în continuare: 

Realitatea TV și B1 TV au transmis pe larg discursul lui Victor Ponta (în jurul orei 17.00), având și numeroase cadre cu oamenii prezenți la eveniment. Printre nume, Ecaterina Andronescu. Într-un cadru, lângă Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, a apărut și Maria Apostol, fostul șef al comunicării Pro TV.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Maria Apostol a declarat că a venit "la invitația unei prietene" (Daciana Sârbu) și că nu are nicio legătură cu partidul nou lansat.

"Nu sunt membru, nici nu voi fi, nu mă ocup de nimic pentru partid", a precizat pentru Paginademedia.ro Maria Apostol, care a apărut în prim-plan în cadrele de la Realitatea TV și B1 TV.

La România TV și la Digi 24 au fost câteva cadre scurte. Pe România TV, după imagini a continuat dezbaterea pe subiect cu invitații din platou. 

La Antena 3 și TVR 1 momentul lansării nu s-a văzut. Momentul lansării partidului Pro România a fost chiar în timpul programului de știri de la ora 17.00.

Antena 3, în timp ce Ponta își lansa partidul, avea mesaje din „tabăra Dragnea”, cu titluri precum:

  • „Dragnea către Ponta: Te faci de râs!”,
  • „Dragnea: Ponta a fost activat în planul străveziu”,
  • „Dragnea își scoate armata PSD în stradă”

TVR 1 avea un program de știri (în care lansarea partidului lui Ponta nu a fost știre), urmat de o dezbatere în care Monica Ghiurco vorbea despre "Informație și manipulare".

GALERIE FOTO. Posturile de știri la lansarea partidului lui Victor Ponta:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu