Skip to main content

FOTO. "România TV - Fake News TV". Câteva persoane, protest în fața CNA: cu furci, topoare, mitraliere de jucărie și pancarte

 
FOTO. "România TV - Fake News TV". Câteva persoane, protest în fața CNA: cu furci, topoare, mitraliere de jucărie și pancarte

VIDEO. Aproximativ 10 persoane au venit în fața sediului CNA cu pancarte și arme de jucărie într-un protest ce vizează România TV, care a anunțat sâmbătă pe post că la protestele din Piața Victoriei ar veni oameni cu furci și topore.

Aceștia au venit și cu câteva pancarte cu mesaje legate de România TV: „România TV sunt eu, protestatarul cu «furca»”, „România TV, cel mai amendat post TV în 2017. Iar ați dat-o în bară” și „România TV - Fake News TV”.

„Jos cu Mafia din CNA”, „CNA, să vă fie rușine”, „Sunteți orbi. Surzi și muți!” au strigat protestatarii în fața clădirii în care Consiliul Național al Audiovizualului are sediul.

„1907 scrie pe noi. Răscoala de la 1907 în 2018”, au mai strigat aceștia. 

Publicitate

Birourile membrilor și sala de ședință sunt la etajele cinci și șase, astfel că scandările acestora nu s-au auzit.

GALERIE FOTO

  

Reamintim că sâmbătă, 12 mai, România TV a anunțat: 

„Mii de oameni au anunțat că vin în Piața Victoriei. Unii cu furci, bâte, topoare. Manifestanții suțin că trebuie să treacă moda protestelor pașnice, în contextul în care o nouă revoluție va naște România Unită”, a menționat Cristina Șincai într-o știre difuzată pe post în miezul zilei.

Un reporter a completat: „Pentru prima oară, pe rețelele de socializare, românii au fost îndemnați să vină în număr cât mai mare și - un lucru cât mai important - să aducă cu ei furci, bâte și topoare. Și "s-au distribuit mesaje care îndeamnă la violență."

Paginademedia.ro a semnalat marți derapajul România TV. În aceeași zi, postul a venit cu un drept la replică, semnat de consiliul editorial al postului, în care a menționat:

„Informaţiile la care faceţi referire au fost difuzate înainte de a începe protestele şi au ca sursă pagina unui protestatar care s-a fotografiat cu o furcă în mână spunând ,,am observat că se anunţă proteste paşnice pe data de 12 mai, dar eu voi ieşi cu bâte, furci şi topoare; câţi vor fi alături de mine să le fărâmăm capetele”; acest mesaj are sute de like-uri, share-uri si mesaje de susţinere din partea utilizatorilor facebook, care la rândul lor spuneau că vor veni cu bâte, furci şi topoare la proteste.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • CNA ar trebui sa stea cu ochii atintiti mereu pe Romanua Tv , Antena 3, Antena 1(unele emisiuni), Antena Stars(unele emisiuni). Ar strange bani frumosi in visteria CNA, amendadu-i pe acestia, ca oricum nu se abtin de la stiri inventate, calomnii, de la ineptii si gogomanii, vulgaritai in prime-time si multe alte derapaje.

Trimite un comentariu