Skip to main content

Jumătate de milion de euro cer despăgubiri de la Times New Roman Dăncilă, Firea, Olguța Vasilescu, Irina Tănase și Carmen Dan

 
Jumătate de milion de euro cer despăgubiri de la Times New Roman Dăncilă, Firea, Olguța Vasilescu, Irina Tănase și Carmen Dan
Sursa foto: Inquam

Pe lângă amenda de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, site-ul Times New Roman a fost dat și în judecată, cerându-i-se despăgubiri de sute de mii de euro.

Concret, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguța Vasilescu, Irina Tănase (iubita lui Liviu Dragnea) și Carmen Dan au dat în judecată site-ul Times New Roman, pe Alex Dona, managing director, Călin Petrar, redactorul-șef al site-ului, și pe Ovidiu Eftimie. Motivul: Textul postat pe 12 martie și intitulat: „Curva lui Dragnea...”. 

Publicitate

Irina Tănase și cele patru reprezentante PSD au solicitat în instanță suma de 500.000 de euro de la Times New Roman, conform reporterului Realitatea TV, Ionela Arcanu.

Jurnalista citează din dosarul depus la Tribunalul București de reprezentantele PSD:

„Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tanase au declansat o stare fizica si mentala de rau, fiindu-i chiar teama si jena sa iasa pe strada datorita imaginii deformate ce i-a fost creata in ochii publicului prin expresiile folosite in cuprinsul articolului distribuit un spatiul public. (...).”

„Consideram ca un astfel de articol tinde spre discriminarea femeilor atunci cand se refera la Primul Ministru al tarii- Dancila Vasilica Viorica, Primarul General al Mun Bucuresti- Firea Gabriela, Ministrul Muncii- Vasilescu Lia Olguta si Ministrul de Interne- Dan Carmen ca fiind "hoarda de tampite cu functii importante in partid". 

Reamintim că site-ul de satiră Times New Roman a fost amendat recent și de Consiliul pentru Combaterea Discriminării cu suma de 16.000 de lei pentru textul despre iubita lui Dragnea.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pagina de media, se poate verifica ip-urile comentariilor impotriva tnr? Par scrise de acelasi utilizator/ la acelasi ordin
  • Prețul este corect. Atât au cerut și lui Dragnea pentru prestații. Ca peste tot in Romania. Că femeie daca nu faci ce a fost învățată Irinuța, Firuța,etc.... Se știe. O iei in mânuță degeaba. Vai ce jignite se simt *** Oare hoția, minciuna, perversitatea, și alte asemenea, le mai lasă să iasă pe strada. Sau poate că TNR a spus un secret de stat și nu avea voie. Mie oricât de porcos a fost articolul, mi se pare că s-a vorbit frumos fiind vorba de PSD, sau Partidul Salvării Detinutilor. Că doar spiritul de turma face că cine se aseamănă se adună. Să mă dea și pe mine in judecată. Să primească ce a luat Irina și restul de ***
  • Ce misto....tocmai tfl istii, cei care urlau sa se inchida A3 pt ca refuza sa se alinieze, mor acum de grija tnr. Adevarul ca ce a scris tnr a fost o mizerie *** nu satira. Sa plateasca. Iar daca tflistii vor sa doneze s-o faca . Uite contul: ***.
  • Titi, una este sa faci satira si umor si alta este sa jignesti...daca cineva iti facea pe cineva din familie "***" probabil nu este o jignire pentru tine. Se va ajunge la o cheta publica...
  • Pumnul in gura paginilor de satira, umor o sa urmeze ziarele cele cateva televiziuni ce nu sunt obediente si in final Facebook si viata privata a romanilor. Usor usor spre totalitarism.

Trimite un comentariu