Skip to main content

Kanal D, în discuții cu Internet Corp, unul dintre cei mai importanți jucători din online

 
Kanal D, în discuții cu Internet Corp, unul dintre cei mai importanți jucători din online

Discuții între doi jucători importanți de pe piața media. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, grupul Dogan (care operează postul de televiziune Kanal D), este în tratative cu Internet Corp pentru o eventuală tranzacție.

Internet Corp este unul dintre cei mai importanți jucători din online-ul autohton. Deține, printre altele, site-urile Wall-Street.ro, 9am.ro, garbo.ro și Kudika.ro. Are și activitate de regie de publicitate, printre site-urile din portofoliu fiind, printre altele, TimesNewRoman.ro, Avocatnet.ro, Recorder.ro și bucataras.ro.

Publicitate

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Kanal D nu au comentat informația.

Totodată, Marius Ghenea, reprezentantul fondului de investiții care deține majoritatea Internet Corp, nu a comentat informațiile Paginademedia.ro.

Ce operează Dogan pe online?

Pe zona de online, grupul turcesc operează patru site-uri. Este vorba de KanalD.ro, Wowbiz.ro, Kfetele.ro și ȘtirileKanalD.ro.

Cine este Internet Corp?

Internet Corp este deținută, în majoritate, de fondul de investiți 3TS Capital Partners. Același fond are investiții și în alte afaceri online, precum Avocatnet.ro, Elefant.ro, Vola.ro și SmartBill.ro.

Fondul de investiții a devenit acționar al Internet Corp în urmă cu aproape 10 ani, în 2009. În prezent, deține 80% din companie, parte din acțiuni fiind ale lui Mihai Seceleanu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @Ionut, cei de la Kanal D au de gand in toamna sa foloseasca o sigla alba si transparenta, gen Antena1/ProTv SAU o sigla animata, cum are si Kanal D Turcia
  • Înainte de a cumpara domeni web Kanal D ar trebui sa umble la sigla tv care e enorma pentru un post HD in Turcia știu ca nu apare scris Kanal D cum apare in România... in romania a fost primele zile la lansare așa din câte îmi amintesc pe urma au renunțat
    Micșorați sigla e enorma sau Renunțați la textul kanal d

Trimite un comentariu