Skip to main content

După Exatlon, Kanal D se întoarce de la ce a plecat. Cu ce înlocuieşte postul cele cinci zile de Exatlon

 
După Exatlon, Kanal D se întoarce de la ce a plecat. Cu ce înlocuieşte postul cele cinci zile de Exatlon

Reality-show-ul Exatlon, lansat de Kanal D cu patru luni în urmă, ajunge săptămâna viitoare la final. Cinci zile din şapte, de sâmbătă până miercuri, Kanal D a avut prime-time-ul ocupat doar cu show-ul filmat în Republica Dominicană.

Publicitate

Cinci zile din şapte, rezultatele Kanal D au fost mult peste media pe care o avea staţia înainte de Exatlon. Cu Exatlon pe TV, Pro TV şi Antena 1 s-au mulţumit, deseori, cu locurile doi-trei. Inclusiv pe publicul comercial, unde Kanal D nu prindea primele două locuri. Asta până la Exatlon.

Ce va face postul deţinut de turcii de la Dogan de săptămâna viitoare, după ce va fi difuzată finala?

Răspunsul este simplu. Se întoarce de la ce a plecat: serial turcesc din plin, plus vechile sale emisiuni de divertisment.

Astfel, de luni până vineri postul va difuza serialul turcesc Dragoste şi ură, difuzat şi până acum în zilele de joi şi vineri.

În plus, din 26 mai, sâmbăta de la 20.00, postul va difuza emisiunea Se strigă darul, cu Mihai Mitoşeru şi Dianna Rotaru prezentatori.

Noul sezon Roata Norocului ia startul duminica, 27 mai, la ora 20:00, emisiune prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi.

Rămâne de văzut cum vor evolua audienţele Kanal D, după încheierea Exatlon şi revenirea la vechea programare. Practic, cu show-ul Exatlon, care a a fost un puternic motor de audienţă pentru Kanal D, postul a ţinut „captiv”, cinci seri pe săptămână, un public nou, mult mai tânăr decât pe vremea telenovelelor turceşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    oricum au scazut audientele , serialele turcesti sunt cel mai rentabile
  • mary mary
    sunt de parere ca serialele turcesti de acest an au fost foarte slabe, am facut o mica trecere in revista prin ce difuzeaza ei acum si toate mi se par slabe, cat priveste "mireasa din Istanbul" eu cred ca audienta nu va fi prea mare, exista o saturatie de acest gen de povesti
  • Iuli Iuli
    Kanal D difuzeaza o editie speciala Exatlon, vineri, de la 22:30
    Romania vs. Columbia

    Mai bine ar difuza un serial nou. Serialul actual este slab.
  • Dan Dan
    Le aminteste cineva celor de la Kanal D ca au inceput o telenovela intitulata "Mireasa din Istanbul" pe care au intrerupt-o in luna decembrie 2017 si n-au mai reluat-o si dupa aceea a inceput Exatlonul? Ce-ar fi sa o reia de unde au lasat-o?
  • F F
    Antena 1 celebreaza acum. :)) Poate nu vor sa investească peste vara, dar decizia asta este chiar neinspirata. Se vor reașeza confortabil pe 3.
  • bing bing
    n-o sa mai curga lapte si miere pana cand vor face sezonul 2 de Exatlon
  • Costi Costi
    Exatlon avea publicul lui și doar al lui.Doar nu credeți ca Kanal D va mai face aceleași audiențe cu seriale turcești?Nici vorba.Oamenii care s-au atașat de Exatlon vor parasi postul odata cu emisiunea, oricum la celelalte emisiuni se uitau aceeași oameni de odinioara cu excepția Wowbiz care difuza tot Exatlon într-un fel :))))Oricum postul a exagerat foarte mult cu emisiunea asta, era cazul sa se și termine odata balamucul

Trimite un comentariu

sus