Skip to main content

După Exatlon, Kanal D se întoarce de la ce a plecat. Cu ce înlocuiește postul cele cinci zile de Exatlon

 
După Exatlon, Kanal D se întoarce de la ce a plecat. Cu ce înlocuiește postul cele cinci zile de Exatlon

Reality-show-ul Exatlon, lansat de Kanal D cu patru luni în urmă, ajunge săptămâna viitoare la final. Cinci zile din șapte, de sâmbătă până miercuri, Kanal D a avut prime-time-ul ocupat doar cu show-ul filmat în Republica Dominicană.

Publicitate

Cinci zile din șapte, rezultatele Kanal D au fost mult peste media pe care o avea stația înainte de Exatlon. Cu Exatlon pe TV, Pro TV și Antena 1 s-au mulțumit, deseori, cu locurile doi-trei. Inclusiv pe publicul comercial, unde Kanal D nu prindea primele două locuri. Asta până la Exatlon. 

Ce va face postul deținut de turcii de la Dogan de săptămâna viitoare, după ce va fi difuzată finala?

Răspunsul este simplu. Se întoarce de la ce a plecat: serial turcesc din plin, plus vechile sale emisiuni de divertisment. 

Astfel, de luni până vineri postul va difuza serialul turcesc Dragoste și ură, difuzat și până acum în zilele de joi și vineri.

În plus, din 26 mai, sâmbăta de la 20.00, postul va difuza emisiunea Se strigă darul, cu Mihai Mitoșeru și Dianna Rotaru prezentatori. 

Noul sezon Roata Norocului ia startul duminica, 27 mai, la ora 20:00, emisiune prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi. 

Rămâne de văzut cum vor evolua audiențele Kanal D, după încheierea Exatlon și revenirea la vechea programare. Practic, cu show-ul Exatlon, care a a fost un puternic motor de audiență pentru Kanal D, postul a ținut „captiv”, cinci seri pe săptămână, un public nou, mult mai tânăr decât pe vremea telenovelelor turcești. 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • sunt de parere ca serialele turcesti de acest an au fost foarte slabe, am facut o mica trecere in revista prin ce difuzeaza ei acum si toate mi se par slabe, cat priveste "mireasa din Istanbul" eu cred ca audienta nu va fi prea mare, exista o saturatie de acest gen de povesti
  • Kanal D difuzeaza o editie speciala Exatlon, vineri, de la 22:30
    Romania vs. Columbia

    Mai bine ar difuza un serial nou. Serialul actual este slab.
  • Le aminteste cineva celor de la Kanal D ca au inceput o telenovela intitulata "Mireasa din Istanbul" pe care au intrerupt-o in luna decembrie 2017 si n-au mai reluat-o si dupa aceea a inceput Exatlonul? Ce-ar fi sa o reia de unde au lasat-o?
  • Antena 1 celebreaza acum. :)) Poate nu vor sa investească peste vara, dar decizia asta este chiar neinspirata. Se vor reașeza confortabil pe 3.
  • Exatlon avea publicul lui și doar al lui.Doar nu credeți ca Kanal D va mai face aceleași audiențe cu seriale turcești?Nici vorba.Oamenii care s-au atașat de Exatlon vor parasi postul odata cu emisiunea, oricum la celelalte emisiuni se uitau aceeași oameni de odinioara cu excepția Wowbiz care difuza tot Exatlon într-un fel :))))Oricum postul a exagerat foarte mult cu emisiunea asta, era cazul sa se și termine odata balamucul

Trimite un comentariu