Skip to main content

Lucian Mîndruță, reacție pe Facebook după înregistrarea în care șefa TVR spune că l-ar fi dat afară de la Pro TV

 
Lucian Mîndruță, reacție pe Facebook după înregistrarea în care șefa TVR spune că l-ar fi dat afară de la Pro TV

Lucian Mîndruță a reacționat pe Facebook după publicarea noilor înregistrări cu Doina Gradea, președinte director general al TVR.

Publicitate

Pe înregistrările publicate astăzi de Hotnews, șefa TVR face o afirmație care îl vizează pe jurnalistul Digi Fm. Mai exact, aceasta poate fi auzită cum spune că l-ar fi dat afară de la Pro TV. 

“Băi, m-am c**at pe mine - mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruța, fix pe chestii de astea... pe Mândruța!”

Mândruța a făcut o serie de precizări care să clarifice cele spuse de Doina Gradea:

  • Jurnalistul a scris într-o postare, pe Facebook, cum în anul 2000 i-a scris lui Bryan Adams (cântăreț canadian – n.r.) să nu se asocieze cu campania PSD din vremea aia.
  • Mândruță a scris, în cotinuare, că gestul său a fost amendat cu o suspendare de două săptămâni, de către Adrian Sârbu și nu de Doina Gradea.

Lucian Mîndruță, pe Facebook: 

Constat ca nostalgia de a-l “da afara pe Mindruta” e inca puternica la unii.

S-a intamplat prin 2000, in campanie, cand i-am scris lui Bryan Adams ca nu face bine sa se asocieze cu campania PSD din vremea aia. Mailul meu a ajuns imediat la ei, care au cerut socoteala.

Pentru a o aduce pe Doina la dimensiuni mai normale, precizez ca pedeapsa mea din vremea aia a fost o suspendare de vreo doua saptamani de pe post (de fapt, de la emisiunea electorala), timp in care am ramas director la Ziarul Financiar si am continuat sa fac emisiunea cu Brucan. Inca vreo 3 ani...)

Nu mai sunt in relatii cu Sarbu, da’ n-am sa-l injur niciodata. Mai ales ca, in acest caz, a facut tot ce a putut sa ii dea satisfactie lui Adrian Nastase - sau cui era ofticat - si in acelasi timp sa ma pastreze in echipa.

Asta e de spus, precum si un tarziu “jos palaria!”

Pentru el, nu pentru ea!”

 

Afirmația șefei TVR a venit în contextul în care un jurnalist din TVR ar fi cerut un punct de vedere de la Comisia Europeană pe marginea Legilor Justiției.

„Unul (un jurnalist - n.r.) care e liber astăzi, în concediu...și care este acreditat la Guvern, un băiat senzație este în concediu astăzi.

Stă la căpătâiul mamei, care este bolnavă. La 10.40 a trimis un e-mail la Comisia Europeană, am citit textul e-mailului...

Băi, m-am c**at pe mine - mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruța, fix pe chestii de astea... pe Mândruța!”

Hotnews a publicat azi o serie de înregistrări cu Doina Gradea, care pun într-un context mai larg bucățile de înregistrări publicate săptămâna trecută de Dragoș Pătraru pe pagina de YouTube a emisiunii Starea Nației.

CITEȘTE ȘI: 


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu