Skip to main content

Lucian Mîndruţă, reacţie pe Facebook după înregistrarea în care şefa TVR spune că l-ar fi dat afară de la Pro TV

 
Lucian Mîndruţă, reacţie pe Facebook după înregistrarea în care şefa TVR spune că l-ar fi dat afară de la Pro TV

Lucian Mîndruţă a reacţionat pe Facebook după publicarea noilor înregistrări cu Doina Gradea, preşedinte director general al TVR.

Publicitate

Pe înregistrările publicate astăzi de Hotnews, şefa TVR face o afirmaţie care îl vizează pe jurnalistul Digi Fm. Mai exact, aceasta poate fi auzită cum spune că l-ar fi dat afară de la Pro TV.

“Băi, m-am c**at pe mine - mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruţa, fix pe chestii de astea... pe Mândruţa!”

Mândruţa a făcut o serie de precizări care să clarifice cele spuse de Doina Gradea:

  • Jurnalistul a scris într-o postare, pe Facebook, cum în anul 2000 i-a scris lui Bryan Adams (cântăreţ canadian – n.r.) să nu se asocieze cu campania PSD din vremea aia.
  • Mândruţă a scris, în cotinuare, că gestul său a fost amendat cu o suspendare de două săptămâni, de către Adrian Sârbu şi nu de Doina Gradea.

Lucian Mîndruţă, pe Facebook:

Constat ca nostalgia de a-l “da afara pe Mindruta” e inca puternica la unii.

S-a intamplat prin 2000, in campanie, cand i-am scris lui Bryan Adams ca nu face bine sa se asocieze cu campania PSD din vremea aia. Mailul meu a ajuns imediat la ei, care au cerut socoteala.

Pentru a o aduce pe Doina la dimensiuni mai normale, precizez ca pedeapsa mea din vremea aia a fost o suspendare de vreo doua saptamani de pe post (de fapt, de la emisiunea electorala), timp in care am ramas director la Ziarul Financiar si am continuat sa fac emisiunea cu Brucan. Inca vreo 3 ani...)

Nu mai sunt in relatii cu Sarbu, da’ n-am sa-l injur niciodata. Mai ales ca, in acest caz, a facut tot ce a putut sa ii dea satisfactie lui Adrian Nastase - sau cui era ofticat - si in acelasi timp sa ma pastreze in echipa.

Asta e de spus, precum si un tarziu “jos palaria!”

Pentru el, nu pentru ea!”

Afirmaţia şefei TVR a venit în contextul în care un jurnalist din TVR ar fi cerut un punct de vedere de la Comisia Europeană pe marginea Legilor Justiţiei.

„Unul (un jurnalist - n.r.) care e liber astăzi, în concediu...şi care este acreditat la Guvern, un băiat senzaţie este în concediu astăzi.

Stă la căpătâiul mamei, care este bolnavă. La 10.40 a trimis un e-mail la Comisia Europeană, am citit textul e-mailului...

Băi, m-am c**at pe mine - mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruţa, fix pe chestii de astea... pe Mândruţa!”

Hotnews a publicat azi o serie de înregistrări cu Doina Gradea, care pun într-un context mai larg bucăţile de înregistrări publicate săptămâna trecută de Dragoş Pătraru pe pagina de YouTube a emisiunii Starea Naţiei.

CITEŞTE ŞI:


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Teodorescu Cristi Aurelian Teodorescu Cristi Aurelian
    Lucian Mândruță e un frustrat care are multe lacune ale Limbii Române, iar concedierea s-a produs după ce a înregistrat o ediție a Știrilor PRO TV dintr-o noapte și a fost descoperit.
  • Anonymous Anonymous
    Lumea uita ca faceau cozi de kilometri la cruciulițele PROTV MOCCA. Tot ce e Mocca e bun pentru ruman cum zice mormonu de Tiriac
  • Mile Mile
    Știm cum ă fost pro tv , acum se cred mari revoluționari dar înainte îl lăudau pe nastase

Trimite un comentariu

sus