Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziua de 1 mai, "pe hârtie". Cum s-a văzut sărbătoarea în print?

 
PRESA DE AZI. Ziua de 1 mai, "pe hârtie". Cum s-a văzut sărbătoarea în print?

PRESA DE AZI. Românii au sărbătorit 1 mai, într-un weekend prelungit. Ce titluri au pus ziarele? Cum s-a văzut Ziua Muncii "pe hârtie"?

Publicitate

Adevărul a deschis cu titlul: „1 Mai: Ziua proletarilor a ajuns ziua cocalarilor”. Ziarul a amintit de elicopterul scăpat de sub control la Mamaia, un şofer care a rămas blocat cu maşina pe plaja de la Vama Veche sau de sticla de şampanie de 100.000 de euro.

Săptămânalul Caţavencii a scris despre „1 Mai teleormănesc”: „După întoarcerea din strălucita solie de pace şi prietenie în Israel, socialiştii din Videle şi Alexandria petrec pe gustul poporului care i-a ales”

Paginademedia.ro prezintă în continuare titlurile din presa scrisă de astăzi:

  • Click! a deschis cu titlul „EBa a găsit tăticul perfect pentru copii ei”. Ziarul a scris despre iubitul Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, un afacerist de 26 de ani care urmează să devină tată.

  • România Liberă a titrat „Adio producţii-record la hectar!”. Articolul se referă la decizia Comisiei Europene de a interzice utilizarea unor pesticide care sunt responsabile de moartea albinelor.

  • Libertatea a scris despre faptul că „Bijuteriile lui Giani din „Las Fierbinţi” au fost comandate din Anglia”. Stilista Monica Florescu a vorbit despre personajul interpretat de Costi Diţă şi despre vestimentaţia acestuia.

  • Jurnalul Naţional a deschis cu titlul „Un baron penal ne lasă fără drumuri naţionale de pământ” şi a scris despre faptul că „de mai bine de doi ani, business-urile grupării care a gravitat în jurul fostului preşedinte al României au înregistrat numai pierderi”

  • Ziarul Financiar a scris despre companiile private care „se revoltă împotriva statului”, în urma noului regulament privind protecţia datelor personale.

  • Gazeta Sporturilor a avut pe prima pagină conflictul dintre antrenorul Dinamo, Florin Bratu şi directorul general, Ionel Dănciulescu.

  • Cotidianul a deschis cu titlul „Ţara, în criza forţei de muncă”. „Scăderea natalităţii, ieşirea la pensie în următorii ani a unei întregi generaţii de angajaţi şi mai ales exodul forţei de muncă către Occident vor face ca România să se confrunte în următorii ani cu o criză tot mai adâncă de forţă de muncă.”, a mai scris ziarul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Prima pagină a ziarelor, în rubrica Presa de azi (click foto):

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus