Skip to main content

Nunta regală dintre prințul Harry și Meghan Markle va fi difuzată și de posturile TV din România. Ce program au pregătit

 
Nunta regală dintre prințul Harry și Meghan Markle va fi difuzată și de posturile TV din România. Ce program au pregătit
Foto - Samir Hussein | Getty Images

Nunta regală dintre prințul Harry al Marii Britanii și actrița amerciană Meghan Markle va avea loc sâmbătă, 19 mai, iar ceremonia regală va fi prezentă și în programul televiziunilor din România.

Publicitate

TVR, Pro TV, Antena 1, Kanal D, Antena 3National Geographic sau TLC vor include în grilă producții legate de evenimentul regal și tranmisiuni în direct din timpul acestuia.

 • TVR

Televiziunea Română va difuza o ediție specială sâmbătă, 19 mai, de la ora 13.00. Jurnaliștii TVR vor comenta din studio evenimentul, alături de mai mulți invitați.

 • Pro TV

Pro TV va difuza sâmbătă două producții dedicate evenimentului, de la ora 11.00 și de la ora 14.00.

De la ora 11.00, va difuza filmul documentar Meghan Markle: Prințesa americană. Acesta prezintă interviuri cu apropiații lui Meghan și ai casei regale, printre care se numără și Samantha Markle, sora acesteia, jurnalistul și prezentatorul Piers Morgan, Paul Burell, fostul majordom al prințesei Diana, dar și Dickie Arbiter, fostul secretar de presă al reginei.

De la ora 13:00, va transmite în direct ceremonia regală într-o ediție a Știrilor PRO TV, moderată de Cristian Leonte. De asemenea, vor exista și intervenții live din partea unui reporter aflat la Castelul Winsdor.

 • Antena 1

Va transmite în direct, de la ora 14.00 până la 16.00, imagini din timpul evenimentului. Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului, va fi reporterul special al Antenei 1 la Londra.

“Prin prezența mea la Castelul Windsor, pe 19 mai, vreau să le arãt românilor ce se va întâmpla la Londra, chiar din inima evenimentului, ce înseamnă să ajungi prințesă și cum va decurge totul. A ajunge la acest rang este un vis, însă a fi prințesă vine la pachet cu multă responsabilitate, rigori și restricții ce nu pot fi încălcate.”, spune Mihaela Călin.

 • Kanal D

Kanal D va difuza sâmbătă editii speciale ale știrilor, de la ora 12.00 și de la ora 18.45. Vor difuza materiale despre organizarea, protocolul șisemnificatia ceremoniei.

 • B1 TV

Editie speciala, sambata, de la 13.30, cu Irina Petraru

Documentar Meghan si Harry, in culisele nuntii regale, productie Channel 5 UK, aprilie 2018, de la ora 23.00

 • National Geographic

National Geographic va difuza sâmbătă un documentar despre parcursul prințului Harry. Iar un alt documentar, Operațiunea nunta regală, va fi difuzat pe 27 mai, de la ora 20.00.

De la ora ora 20:00, va difuza documentarul Povestea prințului Harry: patru nunți regale, ce examinează parcursul lui Harry de la copilăria marcată de durere, la serviciul activ ca soldat în Afganistan și activitatea caritabilă internațională și până la nunta cu fata visurilor sale, un parcurs analizat prin prisma principalelor momente de turnură din viața sa.

 • TLC

TLC va difuza două producții despre nunta regală. Una dintre ele va fi transmisă live pe pagina de Facebook a postului tv, sâmbătă, și va fi comentată de Ada Teslaru, fost redactor-șef al revistei Viva.

Joi, 24 mai, de la ora 21.00, va difuza producția Harry și Meghan au spus da.

 • E!

De la 12:00, va transmite în direct evenimentul în cadrul programului E! Live From the Royal Wedding.

Pe 20 mai, de la ora 23.00 va difuza E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare a evenimentului.

 • Antena 3

Antena 3 va acoperi, de asemenea evenimentul, având și un reporter trimis la Londra, pe Maria Coman. 

 • Digi24

Digi24 a pregătit un program special dedicate nunţii regale. Ediţiile speciale moderate de Ioana Tiganila vor fi difuzate între 13:30 şi 15:30 şi vor cuprinde imagini în direct de la toate ceremoniile oficiale de la Londra, un interviu cu Excelenta Sa Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii în Romania, dar şi alte materiale dedicate evenimentului ce vor fi transmise pe tot parcursul zilei.

De la ora 21:00, Digi24 va difuza un documentar despre secretele casei regale britanice. Filmul canadian „În slujba Majestăţii Sale" intră în culisele monarhiei şi vorbeşte despre cei 1200 de slujitori ai Reginei Angliei, adică cei care cunosc cele mai intime secrete ale membrilor Casei de Windsor.

 B1 TV

Postul de știri B1 TV a programat o ediție specială, sâmbătă, de la 13,30, cu Irina Petraru, ce va avea și transmisiuni de la Londra. Tot sâmbătă, de la 23.00, B1 TV va avea documentarul Meghan și Harry, în culisele nunții legale, producție Channel 5, din aprilie 2018. 

 
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Ce amatori, ce intrebari de coltul blocului! De ce avea rochie alba si simpla? Uite asa, sa te miri tu, ca e la a doua (unii spun a treia) casnicie si vrea sa te intrebi tu, de ce e rochia alba. Ce ipocrizie, de parca toate aceste prezentatoare tv moraliste se marita neatinse.
 • numai aveau televiziunile ce tocau in direct si astfel se agata de orice subiect, doar doar mai aduna putina audienta si bani, multi bani
  #fi-mi-ar scarba de televiziuni si de nunta lor
 • Daca iubiti monarhia, ganditi-va la un singur lucru. Aristocratii din UK sunt vanatori. Odata erau la vanatoare de vulpi si o vulpe s-a acuns in gospodaria unui om simplu. Aristocratii au intrat peste proprietatea omului simplu si nu s-au lasat pana nu au ucis vulpea, impotriva vointei omului care este propritar pe acel pamant unde s-a ascuns vulpea. Este intamplare adevarata din secolul 21. Ganditi-va la asta cand o sa urmarita nunta.
 • Cine vrea se uita cine nu...nu...pe mine unul nu ma interesaza.....dar nu jignesc pe cine vrea sa urmareasca nunta aceasta.....Poate arata cum s-a plimbat si Ceausescu in caleasca tot prin zona:-)))))))))))))
 • Deaia nu mai pot romanii ca se casatoresc ei. Mare schimbare o sa vina asupra lumii cu nunta asta :)

  p.s.: (ironie)Daca difuzau nunta lui Guta cu a mia sotie sigur toata planeta era interesata!
 • Ce sa spun,sa se uite prostimea română, ca altceva mai bun,nu aveați de facut....ma doar in cot de nunta regală,de handicapați care privesc așa ceva..românii din Marea Britanie,muncesc din greu ca stăpânii lor sa se duca la nunta...la asta nu v-ați gândit,idioți din presa română , si restul....adică,liniști.
 • De ce să se transmită, nu ziceau românii ca nu vor nunți sau inmormantari la tv , *** străin nu pute , unde este otv să le dea lectii tv de astăzi

Trimite un comentariu