Skip to main content

Site-ul Antena 1, un titlu ca-n vremea OTV: a reapărut Elodia! Oare?

 
Site-ul Antena 1, un titlu ca-n vremea OTV: a reapărut Elodia! Oare?

O ştire ca-n vremurile bune ale OTV, pe site-ul a1.ro. La secţiunea News. "La mai bine de un deceniu de la dispariţie, Elodia a reapărut în blocul din Braşov, unde a locuit alături de Cioacă", titrează site-ul Antenei 1.

Publicitate

Chiar a apărut Elodia, avocata dispărută făcută celebră de Dan Diaconescu? Dacă da, unde? Dacă da, cum de nu au observat şi alţii? E doar un titlu de click bait?

Site-ul Antena 1 nu a făcut altceva decât să "împacheteze" o ştire prezentată - corect - de observator.TV, site-ul programului de ştiri al Antenei 1.

Ce a scris observator.TV?

Clar, încă din titlu, că "Elodia Ghinescu a fost dată în judecată de vecini pentru restanţele la întreţinere, deşi este declarată moartă de 10 ani".

Site-ul A1.ro a preluat informaţiile în text, dar le-a "ambalat" cu un titlu departe de realitate.

Informaţiile:

"Asociaţia de proprietari din blocul unde Elodia Ghinescu are un apartament a dat-o în judecată pe femeie, deşi a fost declarată moartă de cel puţin 10 ani de zile, notează observator.tv. Motivul, datorii mari la întreţinere, acumulate în toată această perioadă."

"Elodia Ghinescu, dar şi Cristian Cioacă (aflat în puşcărie) au mai fost chemaţi la tribunal de vecini, fiind reclamaţi că nu şi-au plătit datoriile la întreţinere. În urma verificărilor, magistraţii au hotărât ca Elodia şi Ciocă să îşi achite datoriile, care se ridică la aproximativ 9.000 de lei."

Elodia Ghinescu dispărut în urmă cu 11 ani. În 2012, a fost declarată moartă. Cristian Cioacă, soţul ei, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

Cum a împachetat A1.ro ştirea despre Elodia, caz făcut celebru de Dan Diaconescu acum mai bine de zece ani:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zelinca Viorel Zelinca Viorel
    Sunt doar stiri de can can pentru audienta, sa dea romanu click. Este si asta un stil de marketing.
  • Costi Costi
    @Bogdan Chirea credeam ca doar eu sunt singurul care vede mizeriile alea de articole de la b1 si irealitatea :))))
  • Iuli Iuli
    @Bogdan Chira, pe langa laB1, irealitatea, romnea Teve si hantena3 mai adaugam si Evenimentul noptii. Si eu primesc aceleasi notificari cum ca Andra este batuta, inselata si divorteaza. Delia este cu Bendeac (in pauze la tigara... of of) si multe alte nimicuri.

    Oricum campionul la fake este Evenimentul noptii cand ne prezinta stiri cu sirene.
  • Bogdan Chirea Bogdan Chirea
    Asta nu e nimic fata de clickbait-ul nerușinat practicat de B1.ro, realitatea.net, cel puțin ultimele două exemple. Daca ar fi doar pe site-urile lor nu as comenta. Doar că aplicația Google crede că e interesant sa aflu de la b1.ro cum Andra a fost înșelată de soț....ipotetic de fapt. Sau cum Andra apare plângând în poza reprezentativa iar B1 sugerează că a fost bătută de Măruță ... Cum Bendeac a fost înlocuit în juriul la iUmor, că sa aflam că de fapt era pentru câteva momente. Sau cum chipurile se culca cu Delia, prin postarea unei capturi din emisiunea cu pricina in car se tot insista pe problemele psihice ale lui. Și mai nou avem schimbări de proporții în grila PRO TV, ce emisiuni și vedete ies de pe post... iar știrea vorbește succint despre Vise la cheie. Am tot sperat că Google și Facebook chiar vor face ceva în privința clickbait-ului.
  • Arket Arket
    Da Pai se si vede sunt cu alb titlurile in emisiunea aia pana la urma e alta si nu conteaza asta
  • Cristina Cristina
    Poate oamenii au vrut sa fie ironici. Cum sa dai in judecata un om mort de 10 ani?

Trimite un comentariu

sus