Skip to main content

Televiziunea Absolut TV, deținută de soția unui parlamentar PSD, s-a închis la șase luni după ce a devenit post național

 
Televiziunea Absolut TV, deținută de soția unui parlamentar PSD, s-a închis la șase luni după ce a devenit post național

Televiziunea Absolut TV, deținută de soția parlamentarului PSD Mircea Drăghici, s-a închis. Consilul Național al Audiovizualului a analizat în ședință de astăzi o solicitare a societății Absolut Top Media, care operează postul TV, de retragere la cerere a licenței Absolut TV, din Pitești. Motivul: societatea a fost radiată. 

Postul TV primise în luna noiembrie 2017 de la Consiliul Național al Audiovizualului dreptul de a emite la nivel național. 

Publicitate

În ședința CNA din noiembrie 2017, Georgiana Drăghici, unicul acționar al societății, le-a povestit membrilor cum a reușit să aducă postul „într-un stadiu de profitabilitate”.  

Georgiana Drăghici, soția deputatului Mircea Drăghici:

„Anul trecut vă rugam să ne acordați credit pentru a reporni un post TV aflat într-o stare latentă, Absolut TV de la Mioveni. Am reușit să aducem postul într-un stadiu de profitabilitate și ne-am atins taregtul pe piața locală, de aceea ne dorim să ne extindem. Avem o emisie stabilă, o echipă formată din 27 de persoane. Suntem singura televiziune locală care are un studio mobil în Parlamentul României, de unde emite luni, marți miercuri. Avem și o emisiune dedicată diasporei.”

„Obiectivul nostru este extinderea la nivel național. Am reușit să avem stabilitate financiară prin contracte cu instituții publice, câștigate prin licitații publice, prin SEAP. Avem contracte cu firme, dar pentru a ne extinde și a ne dezvolta, avem nevoie de mai multă vizibilitate la nivel național.”, a mai adăugat ea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu