Skip to main content

Televiziunea Absolut TV, deţinută de soţia unui parlamentar PSD, s-a închis la şase luni după ce a devenit post naţional

 
Televiziunea Absolut TV, deţinută de soţia unui parlamentar PSD, s-a închis la şase luni după ce a devenit post naţional

Televiziunea Absolut TV, deţinută de soţia parlamentarului PSD Mircea Drăghici, s-a închis. Consilul Naţional al Audiovizualului a analizat în şedinţă de astăzi o solicitare a societăţii Absolut Top Media, care operează postul TV, de retragere la cerere a licenţei Absolut TV, din Piteşti. Motivul: societatea a fost radiată.

Publicitate

Postul TV primise în luna noiembrie 2017 de la Consiliul Naţional al Audiovizualului dreptul de a emite la nivel naţional.

În şedinţa CNA din noiembrie 2017, Georgiana Drăghici, unicul acţionar al societăţii, le-a povestit membrilor cum a reuşit să aducă postul „într-un stadiu de profitabilitate”.

Georgiana Drăghici, soţia deputatului Mircea Drăghici:

„Anul trecut vă rugam să ne acordaţi credit pentru a reporni un post TV aflat într-o stare latentă, Absolut TV de la Mioveni. Am reuşit să aducem postul într-un stadiu de profitabilitate şi ne-am atins taregtul pe piaţa locală, de aceea ne dorim să ne extindem. Avem o emisie stabilă, o echipă formată din 27 de persoane. Suntem singura televiziune locală care are un studio mobil în Parlamentul României, de unde emite luni, marţi miercuri. Avem şi o emisiune dedicată diasporei.”

„Obiectivul nostru este extinderea la nivel naţional. Am reuşit să avem stabilitate financiară prin contracte cu instituţii publice, câştigate prin licitaţii publice, prin SEAP. Avem contracte cu firme, dar pentru a ne extinde şi a ne dezvolta, avem nevoie de mai multă vizibilitate la nivel naţional.”, a mai adăugat ea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • SSA SSA
    Medika, din ce am auzit eu, cel tarziu la iarna se va lansa.
  • geo geo
    Ce i-a fraierit tantea asta pe membrii CNA.
    Mă mir că nimeni de acolo nu i-a cerut dovezi cum că ar avea contracte cu instituții publice atunci când a solicitat dreptul de a emite la nivel național.
    Apropo de Medika TV ce se mai aude ?
  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Vezi ce se întâmplă dacă ești din PSD :))
  • claudiu claudiu
    Ma bucur nespus ca au dat faliment si sa inchis acet post bolsevic

Trimite un comentariu

sus