Skip to main content

VIDEO. Dorian Popa, jurat la o emisiune pentru copii, încurajează o fetiţă să danseze ”ca oamenii mari”. Ce spune Dorian Popa?

 
VIDEO. Dorian Popa, jurat la o emisiune pentru copii, încurajează o fetiţă să danseze ”ca oamenii mari”. Ce spune Dorian Popa?

VIDEO. ”Aplauze!” cere Dorian Popa. Nu pentru el! Pentru o fetiţă de câţiva ani, care dansează lângă el. Şi nu oricum. Fetiţa se mişcă precum o fac dansatoarele adulte lascive, provocatoare.

Publicitate

Dorian Popa se tăvăleşte pe scenă, copleşit de talentul de lîngă el. Fetiţa continuă. Îşi mişcă bazinul ca în clipurile de pe Taraf TV. Se întoarce într-o parte, să se vadă bine din profil. Apoi, cu spatele la public, coboară îndoindu-se şi aruncă priviri aşa ”cum fac oamenii mari”.

Publicul este încântat. Ovaţii! Fluierături şi încurajări de parcă pe scenă e o femeie în toată firea, nu o mână de om.

Dorian Popa cîntă în genunchi, lîngă ea. Îşi agită braţul, pe ritm, a încurajare. Fetiţa prinde gestul şi îşi face numărul. O dansatoare din echipa lui Dorian Popa o ajută ”în oglindă”. Dorian bate palma cu fetiţa.

La final, ca un cavaler, impresionat de număr, Dorian Popa coboară în genunchi şi sărută mâna prinţesei. Sfârşit?

Dorian Popa este jurat în emisiunea Next Star, de pe Antena 1. Emisiunea este un talent-show pentru copii, iar Dorian Popa este jurat, alături de Lidia Buble şi de Pepe.

S-a întîmplat în weekend, la Zilele Oraşului Jilava. Ce spune Dorian Popa?

Declaraţiile lui pentru Paginademedia.ro, în continuare.

Dorian Popa: Era un copil care dansează. Nu cred că am greşit undeva

Contactat de Paginademedia.ro, Dorian Popa a explicat momentul. Consideră că ”nu a făcut nimic greşit”.

”Consider că energia şi talentul copiilor trebuie încurajate. Daca o astfel de miscare e mai mult decat ar trebui să facă un copil la această varsta, îmi cer scuze si imi voi regandi comportamentul”, a declarat juratul Next Star pentru Paginademedia.ro.

Dorian Popa, pentru Paginademedia.ro:

Este un copil care dansează. La fiecare concert, invit pe scenă un copil. Pentru ei e un vis devenit realitate. Eu nu pot să îi spun unui copil să coboare de pe scenă.

Ceea ce a făcut fetiţa a fost să danseze. A fost un număr de dans, a dansat twerk, dintr-un stil care se numeşte street dance.

Cu toată umilinţa şi smerenia din lume, nu cred că am făcut un lucru rău. Repet, e o domnişoară care dansează., a declarat Dorian Popa pentru Paginademedia.ro

Ai o influenţă pentru un public…

Dorian Popa, pentru Paginademedia.ro: Îmi calculez fiecare pas, astfel încît să pot fi un exemplu. Mi-e greu să cred că am greşit pentru că am încurajat o domnişoară să danseze astfel. Îmi cer scuze dacă am promovat ceva greşit şi voi fi mai atent data viitoare. Poate este greşeala mea că sunt mai deschis şi mai relaxat decît prevede România.

Cum se potriveşte cu calitatea de jurat la emisiunea Next Star?

Dorian Popa, pentru Paginademedia.ro: Consider că energia şi talentul copiilor trebuie încurajate. Daca o astfel de miscare e mai mult decat ar trebui să facă un copil la această varsta, îmi cer scuze si imi voi regandi comportamentul.

Dar eu consider că lîngă mine, pe scenă, a fost o domnisoara care a dansat cu pasiune, exteriorizând o energie pozitivă uriaşă.

Calitatea mea de jurat înseamnă să încurajez copiii să se manifeste, să se exteriorizeze, să-şi trăiască viaţa.

VIDEO. Momentul de la Jilaja, postat pe Facebook de Ionuţ Ghiţă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    ***
  • mile mile
    mareane, macar tu nu ai nicio scoala la cum scri
  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Cu această "prestație", o să se ducă de râpă generația nouă. Dacă eram Dorian Popa, îmi era foarte rușine și mă spânzurăm.
  • Milia Milia
    copila aia se poate numi "domnisoara"?
    probabil ca si parintii ei sunt incantati de "prestatia" ei ...
  • marian marian
    Ce sa-i ceri unui ,intelectual de la trustul intact , cred ca a facut scoala la fundatia lui ,,,,,,

Trimite un comentariu

sus