Skip to main content

Vrei să fii milionar intră în grila de toamnă de la Kanal D

 
Vrei să fii milionar intră în grila de toamnă de la Kanal D

Kanal D a anunţat oficial când va fi lansat noul sezon al emsiunii Vrei să fii milionar. Postul de televiziune a menţionat că emisiunea de cultură generala va intra în grila de toamnă.

Publicitate

Emisiunea de cultură generală va fi produsă de compania Zucchero, cea care s-au ocupat de format şi la ultimele sezoane difuzat în România, pe Prima TV şi pe Kanal D.

Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) şi Câştigă România (TVR 2).

Reprezentanţii postului nu au anunţat încă cine va fi prezentatorul.

Emisiunea Vrei să fii milionar a fost difuzată pentru prima dată în anul 2000, la Prima TV şi a fost prezentată de Virgil Ianţu. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea show-ului.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relaţii tensionate între postul TV şi prezentatorul Virgil Ianţu.

În 2014 postul Prima TV a achiziţionat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianţu.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • picu mihai picu mihai
    Nu se mai aude nimic de Vrei sa fii milionar ?
  • ALEXANDROAE MIHAI ALEXANDROAE MIHAI
    Vreau sa stiu conditiile de participare si de inscriere la concurs.Dati-ne mai multe detalii referitoare la concurs,poate si ceva bibliografie.
  • Borosteanu Cristian Stefan Borosteanu Cristian Stefan
    O alegere bună pentru Kanal D. Sper să-l vedem pe Dan Negru, în rolul de prezentator. Și așa umblă vorba că pleacă de la Antena 1.
  • Doru Doru
    Foarte bine. Sa mai scapam de turcismele astea...
  • messi messi
    Eu ma bucur ca Vrei sa fii milionar? revine la tv, intotdeauna mi-a placut emisiunea. Si daca tot veni vorba, eu zic ca ar fi ok sa prezinte Cosmin Cernat, eu unul m-am cam saturat de Virgil Iantu la emisiunea asta, as dori sa fie cineva nou.
  • messi messi
    Vrei sa fii miliardar??? Pe bune?! Chiar asa se va numi emisiunea? :P Nu ar fi cam mult ca marele premiu sa fie un miliard de lei?

    @Ionut
    Florin Cernat??? Pe bune?! Cum de chiar la el te-ai gandit? :P El inca mai joaca fotbal la Voluntari. Nu stiu... poate se retrage la finalul sezonului si isi schimba meseria... dar nu cred totusi... :))))
  • mile mile
    adi, in ce sens prinde , nu cred ca a facut vreodata rating mare
  • Adi Adi
    Astia de la Kanal D baga bani seriosi si asta se vede in audiente.Miliardarul e o licenta, program, scump.Dar prinde la publicul nostru.Nu cred ca se vor mai pacali cu Iantu.Ramane de vazut.Poate vin cu o surpriza.
  • Ionut Ionut
    Cel mai probabil Florin Cernat va fi prezentator
  • mile mile
    e un lucru bun , si castiga romania e super , se inmultesc emisiunile de calitate

Trimite un comentariu

sus