Skip to main content

Ziariştii de la Ştirile TVR: Îi solicităm Doinei Gradea să-şi ceară scuze! Nu suntem hateri de profesie

 
Ziariştii de la Ştirile TVR: Îi solicităm Doinei Gradea să-şi ceară scuze! Nu suntem hateri de profesie

Jurnaliştii de la Ştirile TVR se declară "consternaţi şi indignaţi" după înregistrările postate azi de Dragoş Pătraru, în care Doina Gradea, şefa instituţiei, o numeşte pe o ziaristă "cap de porc".

Publicitate

Un punct de vedere a fost semnat de mai mulţi ziarişti (printre care Ramona Avramescu, Adelin Petrişor, Alex Costache, Daniel Coma), iar lista este deschisă.

Ziariştii spun că sunt "îngrijoraţi" de declaraţiile lui Eduard Dârvariu (director TVR 1) şi ale Doinei Gradea (care spune despre ziarişti, în înregistrări, că sunt "hateri de profesie", pentru că critică partidele aflate la guvernare).

Citeşte şi: VIDEO. Înregistrările lui Pătraru. Cum vede şefa TVR meseria de jurnalist la postul public: „Sunt hateri de profesie”

Scrisoarea jurnaliştilor:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Marinescu Maria Marinescu
    Pe Gradea o apară PSD prin glasul lui Romascanu -Cancan. Un om tabloid apară o prost-crescuta.
  • Principele Radu Principele Radu
    Sunt curios dacă pe lista asta a protestatarilor din redacție își va pune semnătura și eternul pupincurist incompetent Dorin Muntean. Ar fi trebuit să fie primul care ia poziție fiind vorba de o angajata a dept pe care il conduce cameleonic de vreo două cincinale.
  • Gelu, Glad & Menumorut Gelu, Glad & Menumorut
    Eduard Dârvariu e singurul șomer din lume angajat fara concurs director al unei televiziuni publice. Acum cumulează și funcția de producător general, adica haleste vreo 200 de milioane pe luna fara sa faca, practic, nimic. Tot ce a "manageriat" personajul ăsta s-a finalizat cu eșecuri pe linie. A fost dat afara in suturi atat de la gsp tv, cat si de la Adevarul Holding.
  • Viorel Zelinceanu Viorel Zelinceanu
    Eu cred ca trebuie sa-si dea demisia ca asa este normal si civilizat.
  • Andrei Andrei
    Păi îi solicită scuze sau demisia? Că scuzele îs cam puțin...
  • livia pilă livia pilă
    Gradea trebuie sa demisioneze. Si ea, si veneticul Dârvariu! Niste oameni de nimic!
  • Adi Adi
    Intr-o lume civilizata, intr-o tara civilizata, Gradea era demisa a 2a zi dupa astfel de informatii.La noi....se bronzeaza pe la Lisabona alaturi de cei 28!!! de oameni din tvr care au plecat la Eurovision.

Trimite un comentariu

sus