Skip to main content

Antena 3 și niște burtiere despre ură. Ce pricepea cine se uita fără sonor?

 
Antena 3 și niște burtiere despre ură. Ce pricepea cine se uita fără sonor?

BURTIERĂ LA MINUT. Exercițiu. Ce înțelegea un telespectator care trecea aseară cu telecomanda, fără sonor, pe Antena 3?

Publicitate

“Iată ce se întâmplă când se promovează ura”, scria pe burtiera Antena 3, cu Mihai Gâdea în imagine.

Cu același Mihai Gâdea vorbind, burtiera s-a schimbat: Operațiunea “Schimbați ura!”. Burtiera a rămas și când în imagine a apărut Mircea Badea. După câteva minute, burtiera a dispărut complet.

GALERIE FOTO. Ura, în burtierele de pe Antena 3

Gâdea: "Cât de abject să fii să folosești un eveniment care era organizat pentru Simona Halep, să o pui în această situație? Ați văzut cât de încurcată era!"

Burtierele din imagine urmau după un documentar american pe care Antena 3 l-a difuzat, despre mesajele rasiste distribuite online de anumite grupuri din SUA.

În ediția de aseară Sinteza zilei, Mihai Gâdea și invitații săi au căutat "vinovații" pentru huduielile la adresa Gabrielei Firea de pe Arena Națională.

"Printre ei e și Florin Bădiță", de la Corupția Ucide, a spus Gâdea. A completat Mugur Ciuvică: "Erau grupuri, grupulețe, am văzut eu câteva, numai indivitzi de-ăștia de la Corupția ucide, de la haștag Soroș, de la ăștia".

"Uite, ăsta e băiatul ăla de la ICR de a zis că prietena lui bea pipilică", a comentat Mihai Gâdea, arâtând alte imagini de la Arena Națională.

"Cine mai scrie cu exact aceleași caractere, cu aceeași culoare?" a întrebat Mihai Gâdea, cu imaginea bannerului #Simona Halep pe ecran. "Ia să vedem cum e emblema de la #rezist". "ȘI poza de profil al lui Cartianu era tot așa, ceva cu roșu pe galben", s-a auzit de la cineva din platou.

"Au fost unii care, când s-a organizat treaba asta, nu știu cât s-au dus pentru Halep, dar știu sigur că au avut treabă ca să folosească acest eveniment politic." Ca să fie clar "ca să o huiduie pe Gabriela Firea", a întărit Mugur Ciuvică.

Și întrebarea retorică de la Mihai Gâdea: "Cât de abject să fii să folosești un eveniment care era organizat pentru Simona Halep, să o pui în această situație. Ați văzut cât de încurcată era!"

Explicațiile Antena 3 sunt aproape aceleași cu cele ale Gabrielei Firea, cea care a fost huiduită pe Arena Națională când a apărut alături de Simona Halep.

Într-o postare pe Facebook (care i-a atras mii de comentarii și închiderea de trei ori a contului), Firea dădea vina pe "aparatul sorosist de propagandă".

Gabriela Firea:

"Aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep."

VEZI istoria unei postări după care contul Gabriela Firea a fost închis de trei ori într-o zi, AICI

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Eu cred că și lui Gâdea și lui Badea le este rușine de ce scot pe gura,sunt niste găinari care și-au vândut gândirea pe băni ,pentru cel mai odios securist. Prof.Firan Emilian
 • @Dragos Nicolau
  Da, stiu, au criticat-o si eviscerat-o pe Alina Dumitru doar pentru ca a zis ca Basescu a sunat-o sa o felicite.
 • Va mai amintiti comentariile deontologilor Badea si Ciutacu de acum 6 ani,referitoare la Alina Dumitru?Acolo se vede cat respect acorda cu adevarat antenistii valorilor noastre sportive.
 • Antena 3 sunteti un canal de barfe si cu jalnicul de Badea un ratat din cauza lui ati pierdut mult rating. Si Gadea ce a fost si ce a ajuns. Un barfitor de 2 lei.
 • Mai are cineva vreo indoiala ce reprezinta antena3? Intrebarea este cum de se asociaza cu asa ceva prin reclama brandurile internationale care cica sustin niste valori.
 • Alea spun,jos psd,deci sunt bune,dincolo de acceptare exista o mare.problema,nu mai acceptam o alta opinie,in momentul intalnirii cu o alta opinie ne manifestam agresiv fie fizic fie verbal.
 • Sunt *** văd numai SRI și sorosisti, pai daca era așa erau primii lichidați. Pe National Arena nu au fost mai multi securiști decât intr- o zi obișnuită la antena 3. Numai *** pot crede asemenea gogomănii, dar din păcate publicul lor este 100% in această situație. Trebuie să fi idiot să aperi hoția, incompetenta, corupția unui partid ce conduce țara de 25 de ani fără să fie preocupat decât de protejarea hoților ce l compun.
 • Uitati-va ce eforturi fac astia din antene sa sustina PSD sa-l sustina pe Dragnea pe Firea si pe toti. Vedeti ce tertipuri folosesc, ce arsenal, si-au scos din sertare toate schemele si imaginatia de care sunt capabili ca sa-i faca pe pelicani (e voie sa zicem pelicani?). Ei care au imprastiat ura intre romani de la Basescu incoace acum se aparatorii pacii. Luati si invatati sunt cursuri live despre manipulare si masluire oferite moka de costumele terminate in "...adea". Nu ca ailalti n-ar face, dar astia sunt cu mult mai subtili si mai subversivi. Plus ca monologul evlaviosului de la inceput e ca show-urile facute de pastorii americani. Te duci ateu si iesi de-acolo cu Dumnezeu in suflet si nici nu-ti dai seama.
  Nu sunt bre robot, ma lasi?
 • Udrea a fost huiduita la Gala Bute, iar Badea a explicat asta spunand ca oamenii nu suporta ca la astfel de evenimente, politicienii ''sa-si bage capu-n poza''. De ce nu spune si despre Firea acelasi lucru?

Trimite un comentariu