Skip to main content

Faţă nouă la Vocea României. Irina Rimes este noul antrenor al show-ului

 
Faţă nouă la Vocea României. Irina Rimes este noul antrenor al show-ului

Pro TV a devoalat în finala Românii au talent noul anterenor al show-ului Vocea României. Prima schimbare este artista Irina Rimes (26 de ani), care a şi avut un moment muzical în cadrul show-ului de talente.

Publicitate

Reprzentanţii Pro TV nu au menţionat însă pe cine va înlocui Irina Rimes.

Juriul Vocea României a fost format în ultimul sezon din Tudor Chirilă, Smiley, Loredana şi Adi Despot.

Irina Rimes: „Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea.”.

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a devenit cunoscută în ţara ei natală după ce a participat într-un show de talente (Fabrica de staruri).

Irina Rimes scrie versuri, compune şi de-a lungul timpului a colaborat cu mai mulţi cântăreţi români ale căror hit-uri precum Cum ar fi – INNA, Ieri erai – Raluka, Dor de tine – Antonia, Poartă-mă – Alina Eremia sau Sunt puternică – Andra poartă semnătura ei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dani Dani
    Poate e riscant, publicul batran nu o cunoaste pe Irina Rimes, deja o judeca pentru varsta ei. Vor disparea muzica populara si sex joke-urile Loredanei, care prindeau la o anumita categorie de public. Si sa fim sinceri acum, nu prea mai avem personalitati feminine cu vechime si statut de icon precum Loredana, acum totul este mai superficial in muzica, insa Irina Rimes are toate sansele sa devina un icon si merita increderea noastra.

    Dar, in mare, ce se intampla cu Vocea e de bun augur.
    Cel putin schimbarile la nivel vizual sunt wow, Pro really stepped up the game.

    Emisiunea avea nevoie de un refresh. Acum problema ar fi ca noii antrenori sa nu aiba carisma necesara, e nevoie si de un pic de animatie pe scaunele alea.
    De exemplu Despot a fost hit and miss, o prezenta cuminte, care nu parea in elementul sau absolut deloc, nu prea avea vorbele la el, sau lua glumele celorlalti putin personal. Neinteresant si din punct de vedere al alegerilor muzicale.
  • mile mile
    doru, dar de ce trebuie sa te uiti la emisiune , doar ca e la pro tv
  • Doru Doru
    "Mile", tu ai citit bine comentariile ? Noi ne bucuram ca pleaca Loredana. Inainte sa scrii ceva, casca ochii...
  • Gibson Gibson
    Bravo, Pro TV ! In sfârșit înțeleg și ei ca Vocea are nevoie de un aer fresh !! Irina e un fenomen printre tineri, iar asta va face show-ul mult mai popular printre ei. Pentru cei care spun ca nu are experiența, ar trebui sa vadă ca fata asta compus hit-uri nu numai pentru ea, ci și pentru Alina Eremia, Antonia, Raluka etc.
  • Bile Bile
    ***
  • Mile Mile
    Protevistii deja ii ridica osanale dar până acum nu știau cine este , penibil ca de fiecare dată
  • Iuli Iuli
    Bravo IRINA!
  • mad79 mad79
    Sper Loredana out!!!
  • an an
    cine a zis asa ceva Smiley s-a inteles ca ramane in show...ca si Chirila...
  • Allex Allex
    Mi se pare puțin riscantă alegerea pt ca, desi profesional este f buna, nu are un nume suficient de consacrat pt o asemenea pozitie. Sa vedem si celelalte scaune de ce noi antrenori vor fi ocupate. Incepand de anul asta, se merge pe varianta de “coach changing” de la un sezon la altul.
  • Protv Protv
    Anul acesta, toti cei 4 antrenori vor fi noi!
  • Mile Mile
    Probabil ca Loredana a iesit la pensie . Era cazul , a facut anul asta 60 de ani . Oare cat ia pensie ?
  • Doru Doru
    E bine daca o inlocuieste pe Loredana.
  • an an
    da...dar daca si lori si despot au plecat mai e un jurat de aflat...

Trimite un comentariu

sus