Skip to main content

Față nouă la Vocea României. Irina Rimes este noul antrenor al show-ului

 
Față nouă la Vocea României. Irina Rimes este noul antrenor al show-ului

Pro TV a devoalat în finala Românii au talent noul anterenor al show-ului Vocea României. Prima schimbare este artista Irina Rimes (26 de ani), care a și avut un moment muzical în cadrul show-ului de talente. 

Publicitate

Reprzentanții Pro TV nu au menționat însă pe cine va înlocui Irina Rimes.

Juriul Vocea României a fost format în ultimul sezon din Tudor Chirilă, Smiley, Loredana și Adi Despot. 

Irina Rimes: „Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoția, cât de important este mesajul, importanța de a transmite ce cânți. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta știu să fac, asta vreau să-i învăț pe concurenții din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou. Nou pentru ei, dar și pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiție și determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm și poftă de muncă și vreau să o împărtășesc cu toată lumea.”.

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a devenit cunoscută în țara ei natală după ce a participat într-un show de talente (Fabrica de staruri).

Irina Rimes scrie versuri, compune și de-a lungul timpului a colaborat cu mai mulți cântăreți români ale căror hit-uri precum Cum ar fi – INNA, Ieri erai – Raluka, Dor de tine – Antonia, Poartă-mă – Alina Eremia sau Sunt puternică – Andra poartă semnătura ei.
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Poate e riscant, publicul batran nu o cunoaste pe Irina Rimes, deja o judeca pentru varsta ei. Vor disparea muzica populara si sex joke-urile Loredanei, care prindeau la o anumita categorie de public. Si sa fim sinceri acum, nu prea mai avem personalitati feminine cu vechime si statut de icon precum Loredana, acum totul este mai superficial in muzica, insa Irina Rimes are toate sansele sa devina un icon si merita increderea noastra.

  Dar, in mare, ce se intampla cu Vocea e de bun augur.
  Cel putin schimbarile la nivel vizual sunt wow, Pro really stepped up the game.

  Emisiunea avea nevoie de un refresh. Acum problema ar fi ca noii antrenori sa nu aiba carisma necesara, e nevoie si de un pic de animatie pe scaunele alea.
  De exemplu Despot a fost hit and miss, o prezenta cuminte, care nu parea in elementul sau absolut deloc, nu prea avea vorbele la el, sau lua glumele celorlalti putin personal. Neinteresant si din punct de vedere al alegerilor muzicale.
 • "Mile", tu ai citit bine comentariile ? Noi ne bucuram ca pleaca Loredana. Inainte sa scrii ceva, casca ochii...
 • Bravo, Pro TV ! In sfârșit înțeleg și ei ca Vocea are nevoie de un aer fresh !! Irina e un fenomen printre tineri, iar asta va face show-ul mult mai popular printre ei. Pentru cei care spun ca nu are experiența, ar trebui sa vadă ca fata asta compus hit-uri nu numai pentru ea, ci și pentru Alina Eremia, Antonia, Raluka etc.
 • Mi se pare puțin riscantă alegerea pt ca, desi profesional este f buna, nu are un nume suficient de consacrat pt o asemenea pozitie. Sa vedem si celelalte scaune de ce noi antrenori vor fi ocupate. Incepand de anul asta, se merge pe varianta de “coach changing” de la un sezon la altul.

Trimite un comentariu