Skip to main content

BURTIERE. Prima seară de după condamnare pe posturile de știri. De la Daddy și Carmencita la Mărturisirea lui Dragnea: “nu o să mor”

 
BURTIERE. Prima seară de după condamnare pe posturile de știri. De la Daddy și Carmencita la Mărturisirea lui Dragnea: “nu o să mor”

BURTIERĂ LA MINUT. Cum s-a văzut pe posturile de știri prima seară de după condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și șase luni de închisoare?

Paginademedia.ro a monitorizat cele trei posture de știri care au o poziționară clară: Realitatea TV, pe de o parte, Antena 3 și România TV, de cealaltă parte.

Publicitate

Ce s-a întâmplat în studiouri? Ce burtiere au pus?

Antena 3: "Cioloș atrage oameni cu apucături naziste"

Pe Antena 3, s-a ajuns la discuții despre statul (nu paralel!) subteran. Și despre Cioloș, care “atrage oameni cu apucături naziste”. Și despre o doamnă care “a murit din cauza DNA”.

Statul paralel a fost înlocuit cu statul subteran. Bogdan Chirieac: "Este o lovitură a statului subteran. Statul subteran a fost creat de Traian Basescu."

Pagina de Facebook a lui Dacian Cioloș a fost luată la bani mărunți.

Mihai Gâdea comenteaza comentariile de pe pagina lui Cioloș, corectează greșelile gramaticale ale celor care au comentat

Citește comentariile de amenintare de pe pagina sustinatorilor lui Dacian Ciolos, desi la inceput Gadea sustine ca este chiar pagina oficiala a lui Ciolos.

„Domnul Cioloș atrage oameni cu apucături naziste, cu apucături criminale”, „La parașutele alea două le doresc să fie violate”, „Eu o să sesizez mai multe instituții pentru online”, au fost câteva dintre comentariile citite de Gâdea pe post și atribuite fanilor lui Dacian Cioloș. 

Un invitat din platoul Sinteza zilei completează: „Facebook-ul a devenit o cloaca nazista”. 

Se anunță pe burtieră "Mărturisirea lui Liviu Dragnea". Urmează și mărturisirea, dintr-un interviu despre care nu se spune când a fost realizat:

Liviu Dragnea: „Sunt absolut convins ca nu o sa mor”. Mai spune că atâta timp cât nu moare fizic, el va rezista.

Se discută și despre o doamnă care "a murit din cauza DNA". Oana Zamfir arată o brățară: "apartine unei doamne care fusese acuzata de DNA."

Fata unei batrane de 85 de ani, o fată luată de DNA de acasă fără citație. Nu aflăm date despre caz.

Burtiere: „Cum joacă Iohannis cartea condamnării?”, „Dragnea condamnat, PSD sub presiune”, „Mișcarea surpriză pregătită de Dragnea”, „Amenințări fără precedent la adresa lui Dragnea

România TV: Olguța, în direct. Nu despre pensii

România TV a avut-o în platou pe Lia Olguța Vasilescu (o prezență obișnuită a stației în care pensile sunt subiect de bază). De data aceasta s-a discutat despre ce s-ar întâmpla în PSD după condamnarea lui Dragnea.

Din discuțiile din platou:

Victor Ciutacu - “Avem imagini de la protestul din Piața Victoriei, astăzi încă nu se bat

Olguța Vasilescu - “Suntem și noi vinovați, trebuia să aplicăm în Parlament decizia CCR cu privire la abuzul în serviciu. Si să facem ce le-am promis oamenilor

Victor Ciutacu - “Ne scoate mâine Securitatea 300.000 de oameni în stradă daca mai dați o altă ordonanță 13.”

Olguța Vasilescu - “Nu cred că există lider PSD fără dosar, iar toate sunt niște penibilități
 

Realitatea TV: Daddy, Carmencita și "Bombonica de pe coliva lui Dragnea". Războiul lui Rareș Bogdan cu Jandarmeria

Realitatea TV a compensat în direcția opusă: burtiere tendențioase, cu “Daddy”și sloganuri de la mitingul din Piața Victoriei (“Proasta satului în fruntea statului”). Plus dezlănțuirea lui Rareș Bogdan la adresa jandarmilor (și a șefului lor, generalul Gheorghe Cucoș).

Jandarmeria a fost pusă la colț, într-un limbaj care, de câteva ori, a depășit un anumit prag:

"Cei de acolo sunt niște bivoli. Asta sunt!", s-a pornit Oreste Teodorescu. Eu cred că sunt din Vaslui, ce scapă de acolo, de la un viol, hop, în Jandarmerie!

Rareș Bogdan a fost și mai "aplicat". Mesajul lui a fost direct către șeful Jandarmeriei, generalul Gheorghe Cucoș. Un mesaj dincolo de jurnalism:

"Ascultați ce vă spun! O să vă fac o imagine, pe unde prind, de nici zece posturi ca Antena 3 și România TV nu o pot spăla. Eu m-am luptat cu Paszkany, m-am luptat cu Ponta..."

Rareș Bogdan făcea referiri la Daddy (Liviu Dragnea), iar Carmen Dan era numită "Carmencita".

GALERIE FOTO. Burtierele posturilor de știri în seara de după condamnarea lui Liviu Dragnea.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu