Skip to main content

Digi Film își schimbă numele de la 1 iulie

 
Digi Film își schimbă numele de la 1 iulie

Postul Digi Film, parte a grupului RCS&RDS, va avea o nouă denumire. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi solicitarea RCS de a modifica denumirea Digi Film în Film Now. 

Publicitate

Schimbarea ar urma să se facă de la 1 iulie. Din informațiile Paginademedia.ro, RCS intenționează, prin această mutare, distribuirea postului și prin alți cabliști. 

Noul logo Film Now

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Pentru @Gt uitate pe Digi Film si vezi ca ruleaza si sigla Digi Film si sigla Film Now simultan pret de vreo 15 secunde
 • Claudiu...au spus ca vir promova debumirea de pe 15.....daca schimba pe 1 iulie cum sa schimbe de pe 15....nu are niciun sens ce comenteaza una lume
 • @johhny bravo
  Lasa-i ca unii sunt spalati pe creier. Nici nu stiu la ce se uita si despre ce vorbesc. E in zadar sa le explici ceva. Vehiculeaza termeni auziti, dar neintelesi de ei.
 • Halucinant cum comenteaza oameni care habar n-au despre ce vorbesc. @Oprisan Netflix nu e canal de televiziune, deci nu are cum sa fie intr-o grila, Digi sau Telekom sau oricine. E un serviciu cu abonament, poti sa te abonezi oricand.
  @Cristian Nu exista post de televiziune Digi TV. Exista o companie de telecomunicatii cu denumirea asta. E ca si cum ai spune ca Telekom sau Orange e singura (sic!) televiziune de fake news. Dar, evident, aruncam cu balega ca sa ne simtim importanti.
 • Mai bine rămâneau cu denumirea de Digi pt cå este reprezentativ firmei de cablu! Asa parcå zici cå sa nișat ca posturile Acasă și Romantica @ pro Gold și Film cafe. Un fel de duzinå.
  Și da are dreptate cine a spus cå grila este cam aceeași in ultimii ani.! Și da are dreptate și cu posturile maghiare: Duna, Mezzo, Paprika, etc.. Cine le vrea så plătească pt ele!!
  Și DA mai bine negociau RDS-ulså ia și ei Netflixul!!
 • De la 1 iulie Film Now va fii in grila Telekom Digi Film isi va schimba denumirea in Film Now inca din 15 iunie pentru ca telespectatorii sa se familiarizeze cu noua denumire de Film Now

Trimite un comentariu