Skip to main content

Digi Film îşi schimbă numele de la 1 iulie

 
Digi Film îşi schimbă numele de la 1 iulie

Postul Digi Film, parte a grupului RCS&RDS, va avea o nouă denumire. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi solicitarea RCS de a modifica denumirea Digi Film în Film Now.

Publicitate

Schimbarea ar urma să se facă de la 1 iulie. Din informaţiile Paginademedia.ro, RCS intenţionează, prin această mutare, distribuirea postului şi prin alţi cablişti.

Noul logo Film Now

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @Nervosu tu ai HBO de zici ca e mai prost ca digi film sau iti dai doar asa cu parerea?
 • Un canal din ce in ce mai prost. Doar HBO e mai prost da DigiFilm!
 • Pentru @Gt uitate pe Digi Film si vezi ca ruleaza si sigla Digi Film si sigla Film Now simultan pret de vreo 15 secunde
 • Claudiu...au spus ca vir promova debumirea de pe 15.....daca schimba pe 1 iulie cum sa schimbe de pe 15....nu are niciun sens ce comenteaza una lume
 • @johhny bravo
  Lasa-i ca unii sunt spalati pe creier. Nici nu stiu la ce se uita si despre ce vorbesc. E in zadar sa le explici ceva. Vehiculeaza termeni auziti, dar neintelesi de ei.
 • Halucinant cum comenteaza oameni care habar n-au despre ce vorbesc. @Oprisan Netflix nu e canal de televiziune, deci nu are cum sa fie intr-o grila, Digi sau Telekom sau oricine. E un serviciu cu abonament, poti sa te abonezi oricand.
  @Cristian Nu exista post de televiziune Digi TV. Exista o companie de telecomunicatii cu denumirea asta. E ca si cum ai spune ca Telekom sau Orange e singura (sic!) televiziune de fake news. Dar, evident, aruncam cu balega ca sa ne simtim importanti.
 • netflix sau prime amazon nu au regimul lui hbo go deci nu pot fi introduse în platforma film now
 • Mai bine rămâneau cu denumirea de Digi pt cå este reprezentativ firmei de cablu! Asa parcå zici cå sa nișat ca posturile Acasă și Romantica @ pro Gold și Film cafe. Un fel de duzinå.
  Și da are dreptate cine a spus cå grila este cam aceeași in ultimii ani.! Și da are dreptate și cu posturile maghiare: Duna, Mezzo, Paprika, etc.. Cine le vrea så plătească pt ele!!
  Și DA mai bine negociau RDS-ulså ia și ei Netflixul!!
 • De la 1 iulie Film Now va fii in grila Telekom Digi Film isi va schimba denumirea in Film Now inca din 15 iunie pentru ca telespectatorii sa se familiarizeze cu noua denumire de Film Now
 • Ne tin grila de programe neschimbata de 3 ani cu o groaza de posturi maghiare. Netflix ar fi ok .

Trimite un comentariu

sus