Skip to main content

Fostul Masterchef Foa se alătură noului cooking show de pe Kanal D

 
Fostul Masterchef Foa se alătură noului cooking show de pe Kanal D

Chef Foa este...cheful. Fostul jurat de la Masterchef se alătură Kanal D pentru noul cooking show, Cine-i Chefu`?, realizat după formatul „My Wife Rules”.

Publicitate

Show-ul va debuta pe 18 iunie la Kanal D, fiind difuzat zilnic de luni până vineri de la ora 17.00

Despre format: Trei perechi (sot si sotie/iubit si iubita) vor concura sub atenta supraveghere si indrumare a lui Chef Foa. La fiecare editie, cuplul castigator pleaca acasa cu 1000 de Euro. Dincolo de componenta de entertainment, in timpul emisiunii telespectatorii vor putea afla o serie de trucuri culinare, sfaturi si retete direct de la Chef Foa.


Despre desfasurarea emisiunii:

Chef Foa le va spune reteta exacta doar celor trei concurente, urmand ca acestea sa isi indrume partenerii prin intermediul castilor audio, fara ca ei sa stie ce produs final trebuie sa le iasa din maini.

Concurentele nu au voie sa isi noteze nimic, asa ca trebuie sa fie foarte atente la indicatiile chef-ului pentru ca apoi sa transmita partenerilor informatia corecta.

La final, cele trei concurente trec printr-o noua incercare: legate la ochi, ele vor gusta din cele trei preparate si vor oferi note celor trei „bucatari”.
Cuplurile interesate sa participe in emisiune pentru a castiga premiul pus la bataie, de 1000 de Euro la fiecare editie, dar si pentru distractia garantata, se pot inscrie in continuare pe pagina casting.kanald.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mareane , si ce, lasa vuvuzeau din gura , exista eurospert
  • marian marian
    ATENTIE,,, finala Simonei va fi transmisa de PRO TV SAMBATA LA ORA 15 00
  • Adi Adi
    Asta chiar e baiat super! Si formatul mi se pare interesant.
  • F F
    Protv nu prea mai știe sa tina de vedete. Mâine poimâine o vedem pe Loredana la antena sau Kanal. Ideea este simpla și aici arata o problema de management. Dacă îi acorzi unei persoane prime time -ul, nu renunța la el cu o așa ușurință dacă nu e vorba despre un eșec, pentru ca altfel creezi vedete pentru alte televiziuni.
  • jk jk
    17 iunie...de luni pana vineri...
    Incepe duminica?
  • dani dani
    se spunea anul trecut ca va reveni masterchef... inca o confirmare ca probabil nu mai e cazul. pacat de format, l-au casapit cei care au facut si succesul rasunator "ie, romanie!"...
  • geo geo
    Show-ul va debuta pe 17 iunie la Kanal D, fiind difuzat zilnic de luni până vineri de la ora 17.00...si va avea audiente...fara comentarii.
    Apropo, Pro TV va relua in toamna master chef-ul si, daca da, cu ce chefi ?
  • an an
    nuuu...speram sa se faca masterchef cu el din nou :((( a fost la prima pro (si antena ca invitat)... ce floare?!
  • bing bing
    zboara din floare in floare...

Trimite un comentariu

sus