Skip to main content

Ghicitoarea Pro TV a fost, de fapt, o păcăleală. Noul jurat nu e nou deloc

 
Ghicitoarea Pro TV a fost, de fapt, o păcăleală. Noul jurat nu e nou deloc

Pro TV a dat răspunsul la ghicitoarea din ultimele zile. După ce a dat mai multe indicii, lăsând impresia că Vocea România va avea un nou jurat, Pro TV a spus azi dimineață cine este al doilea membru al juriului.

Publicitate

Membrul juriului Vocea României, anunțat cu indicii și "ghicitori" este ...Tudor Chirilă.

Știrea legată de menținerea lui Tudor Chirilă - membru al juriului Vocea României de câteva ediții - vine după ce Pro TV a anunțat, recent, un nou membru al juriului - Irina Rimes (fără a spune dacă - și pe cine - înlocuiește).

Anunțul Pro TV aduce aminte de un moment din urmă cu trei ani, legat de emisiunea concurentă X-Factor (de pe Antena1). Pe atunci, X-Factor spunea că emisiunea va avea un "al patrulea jurat". A urmat "dezvăluirea": al patrulea jurat era ...publicul.

"Ghicitoarea" Pro TV din ultimele zile:

1. Are scaun cu extensii - e antrenor cu pretenții!

2. Centura e de calitate. Pentru... expansivitate.

3. Cum e butonul, așa e și antrenorul!

4. Stă bine pe propulsoare: când se ridică, depășește... orice așteptare!

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Eu zic ca 2 sunt noi...si 2 raman...nu o sa mai tin cont de comentariile unora de pe aici ca nu au nicio treaba...ce viseaza trec aici... Asa s-a anuntat peste tot..ca loredana si despot sunt out...iar smiley; chirila; X; Irina Rîmeș sunt noii antrenori...asteptam doar X-ul sa apara..
 • Wow, ce suspans exista in intreaga tara! Ce dashtept tre' sa fi fost ala, care a conceput aceasta tactica foarte interesanta pentru o natiune intreaga! Ocupati-va, bai baieti de lucruri serioase! ratingul il aduce continutul emisiunii, nu ghicitori infantile.
 • Din moment ce el a zis la stiri ca "avem un antrenor nou", inseamna ca nu mai sunt alte schimbari....ramane de vazut in locul cui, daca speculatia cu Loredana e adevarata ...
 • Mile și Xfactor ce vedete mari au ca nu prea știu? Unul care se da mare ca știe sa cânte? vai de capul lui numai fițe ma refer la cel care prezenta emisiuni și sa apucat de muzica și acum vai ce mare artist e el... ma apuca rasul.
  Altul care se da elvis
  Una care se crede mare vedeta plină de arfe
  Și unul care cânta de nu îl prea înțelegi ce spune cu accentul lui de moldovean

  Astea sunt vedete? :)))
 • Cică nu contează, dar mile obsedatul antenist tot citește știrea de care nu este interesat. :))

  Mai sunt doua anttenori de anunțat. Probabil cel nou este păstrat pentru final.

Trimite un comentariu