Skip to main content

Povestea Pavianului continuă. Instanţa a anulat amenda dată lui CTP pentru că a comparat coafura Vioricăi Dăncilă cu a unui pavian cu mantie

 
Povestea Pavianului continuă. Instanţa a anulat amenda dată lui CTP pentru că a comparat coafura Vioricăi Dăncilă cu a unui pavian cu mantie

​Curtea de Apel Bucureşti i-a dat, marţi, câştig de cauză jurnalistului Cristian Tudor Popescu în disputa cu Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării care îl amendase cu 1.000 de lei pentru că a comparat coafura premierului Viorica Dăncilă cu un pavian cu mantie, scrie HotNews.ro. Decizia nu e definitivă.

Publicitate

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a votat, în ianuarie, în unanimitate o hotărâre prin care Cristian Tudor Popescu a fost amendat contraventional cu o mie de lei pentru că a comparat-o într-o emisiune la Digi 24 pe Viorica Dancila cu un pavian cu mantie.

CNCD a considerat că asocierea reprezintă hărţuire şi încalcă dreptul la demnitate, potrivit unui comunicat, citat de HotNews.ro.

Tot cu 1.000 de lei a fost sancţionat si moderatorul emisiunii, Cosmin Prelipceanu, pentru lipsa de reacţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mdeamdea mdeamdea
    Ideea era ca trebuie mentinuta amenda pt ca a facut plangere si pavianul de comparatia nefericita...pamflet... :/
  • ana ana
    ne bucuram pentru decizie. totusi pavianul cu mantie nu are coafura, cu care sa fie comparata cea a vioricai

Trimite un comentariu

sus