Skip to main content

Radio Tanănana, oameni noi: fostul director de ştiri de la Europa FM şi un editor de la Digi

 
Radio Tanănana
Radio Tanănana

Oameni noi la postul de radio Tanănana. În echipa staţiei au intrat fostul director de ştiri de la Europa FM şi un editor-prezentator de la Digi FM, cu ani de Pro TV în spate.

Publicitate

Despre cine este vorba?

Carmen Safta, de la Digi la vocea Tanănana

Carmen Safta, fost prezentator şi editor ştiri la postul de radio Digi FM, se ocupă de jurnale la Tanănana.

Carmen Safta vine de la Digi FM, post la care a lucrat timp de aproape trei ani. Înainte de Digi FM, Carmen Safta a fost voice over la Pro TV. A trecut de la Pro TV la Digi FM în noiembrie 2015 (odată cu un alt voice over Pro, Luca Cambeşteanu), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Sorin Dragomir, din nou la ştiri

Sorin Dragomir, fostul director de ştiri al postului Europa FM, a revenit pe FM, după o pauză de un an. Anul trecut, pleca de la Europa FM, acum, s-a întors la ştiri, la Tanănana. Ca editor şi prezentator, ca şi Carmen Safta.

Sorin Dragomir lucrează în radio din 1996, cu o scurtă experienţă în televiziunea locală, la Antena 1 Slobozia. Din 2004, a lucrat la BBC World Service, până în 2007, când a trecut la Europa FM.

La Europa FM a fost pe rând redactor-şef şi apoi director de ştiri. A preluat între timp şi conducerea ştirilor Virgin Radio (fostul Radio 21). El realiza şi emisiunea de reportaje şi interviuri Lumea Europa FM.

La 1 august anul trecut, a plecat din grupul Lagardere, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus