Skip to main content

Radio Tanănana, oameni noi: fostul director de știri de la Europa FM și un editor de la Digi

 
Radio Tanănana, oameni noi: fostul director de știri de la Europa FM și un editor de la Digi
Radio Tanănana

Oameni noi la postul de radio Tanănana. În echipa stației au intrat fostul director de știri de la Europa FM și un editor-prezentator de la Digi FM, cu ani de Pro TV în spate.

Publicitate

Despre cine este vorba?

Carmen Safta, de la Digi la vocea Tanănana

Carmen Safta, fost prezentator și editor știri la postul de radio Digi FM, se ocupă de jurnale la Tanănana. 

Carmen Safta vine de la Digi FM, post la care a lucrat timp de aproape trei ani. Înainte de Digi FM, Carmen Safta a fost voice over la Pro TV.  A trecut de la Pro TV la Digi FM în noiembrie 2015 (odată cu un alt voice over Pro, Luca Cambeșteanu), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Sorin Dragomir, din nou la știri

Sorin Dragomir, fostul director de știri al postului Europa FM, a revenit pe FM, după o pauză de un an. Anul trecut, pleca de la Europa FM, acum, s-a întors la știri, la Tanănana. Ca editor și prezentator, ca și Carmen Safta.

Sorin Dragomir lucrează în radio din 1996, cu o scurtă experiență în televiziunea locală, la Antena 1 Slobozia. Din 2004, a lucrat la BBC World Service, până în 2007, când a trecut la Europa FM.

La Europa FM a fost pe rând redactor-șef și apoi director de știri. A preluat între timp și conducerea știrilor Virgin Radio (fostul Radio 21). El realiza și emisiunea de reportaje și interviuri Lumea Europa FM.

La 1 august anul trecut, a plecat din grupul Lagardere, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citește:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu