Skip to main content

SHARED NEWS. Gabriela Firea, subiectul zilei. Zeci de mii de distribuiri pentru mii de huiduieli şi fluierături

 
Foto: Inquam Photos | Octav Ganea
Foto: Inquam Photos | Octav Ganea

SHARED NEWS. Gabriela Firea a fost în centrul celor mai distribuite materiale publicate pe site-urile de ştiri, ieri.

Publicitate

Ştirile care anunţau că primarul general al Bucureştiului Gabriela Firea a fost huiduită la evenimentul de pe Arena Naţională s-au viralizat rapid printre utilizatorii reţelei de socializare Facebook.

Subiectul a fost tratat de cele mai multe publicaţii online, fie sub formă de ştire simplă, cât şi sub formă de comentariu.

Cele cinci text virale au adunat împreună peste 54.000 de distribuiri, arată o monitorizare Facebrands.

Site-urile care au abordat subiectul şi ale căror postări pe Facebook s-au viralizat au fost Digi24, Republica şi Recorder.

Huiduielile primite de Gabriela Firea pe Arena Naţională au venit în contextul evenimentului dedicat Simonei Halep şi organizat de Primăria Bucureştiului.

Cea mai populară ştire a fost publicată de Digi24.ro care a strâns aproximativ 25.000 de distribuiri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Aceasta notează că Gabriela Firea a fost huiuduită aproape la unison de cei 20.000 de spectatori, în momentul în care şi-a făcut apariţia pe scenă, alături de Simona Halep.

Al doilea material viral, o opine semnată de jurnalistul şi scriitorul Cristian Tudor Popescu, a strâns aproximativ 15.000 de share-uri, potrivit aceleiaşi monitorizări.

În respectiva opinie, CTP comentează situaţia şi notează, printre altele:

“Dna primăreasă nu ştie însă un lucru simplu: pe stadion se aplaudă, se cântă, dar se şi dă cu huo, fără să dirijeze asta Liviu Dragnea.
Intrând în Arenă, G. Firea s-a crezut în faţa ciurdelor cărate cu autocarele ca sclavii umanoizi din filmul Planeta Maimuţelor.

Spre furia ei, a dat peste nişte oameni liberi, categorie pe care PSDragnea speră s-o alunge din ţară sau s-o lichideze cu totul.”

Un alt text pe acelaşi subiect, distribuit masiv pe Facebook, vine de pe Recorder.ro. Un comentariu, cu peste 11.000 de share-uri, semnat de Mihai Voinea: O mare campioană şi o mica impostoare

“Ea avea să afle, într-o seară banală de luni, că mai există şi oameni care nu pot fi stăpâniţi. Că oamenii care se adună de bună voie să aclame performanţa, funcţionează după alte reguli decât oamenii aduşi cu autocarele la chermeze şi mitinguri de partid să aclame ceea ce li se spune dinainte.

Un cor uriaş de fluierături s-a pornit pe Arena Naţională, acoperind vorbele inutile ale Gabrielei Firea. Mica impostoare şi-a pierdut dintr-o dată încrederea şi a început să tremure cu cheia oraşului în mână.”

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “Gabriela Firea, huiduită. A fost nevoită să plece de pe scenă, unde sosise împreună cu Simona Halep”,

- 24.078 like-uri & share-uri;

2. republica.ro, “Regina Parisului şi Regina Bucureştiului”, de Cristian Tudor Popescu

- 14.358 like-uri & share-uri;

3. republica.ro,Ustură, Gabi?, de Florin Negruţiu

- 13.564 like-uri & share-uri;

4. recorder.ro, “O mare campioană şi o mică impostoare”, de Mihai Voinea

- 11.137 like-uri & share-uri;

5. digi24.ro, “Băsescu, ironic după ce Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Naţională”

- 6.709 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Bucurestiul zace in ruine, transportul public agonizeaza iar Gabriela "mustata lui face cat sapte" Firea crede ca poate sa-si faca PR lipindu-se de imaginea Simonei. Iar cand oamenii se simt jigniti de tentativa ieftina de manipulare, Firea sufera si suspina. E greu de crezut ca jucam intr-un film atat, atat de prost.

Trimite un comentariu

sus