Skip to main content

VIDEO. Valentin Suciu, creativul din spatele campaniei Magic Camp, la Paginademedia LIVE

 
VIDEO. Valentin Suciu, creativul din spatele campaniei Magic Camp, la Paginademedia LIVE

Paginademedia LIVE. Valentin Suciu, creativul din spatele campaniei Scaunul, de la Magic Camp, a fost în studioul Paginademedia LIVE.

Publicitate

Campania Scaunul a fost premiată cu Grand Effie - primul din istoria festivalului dat unei campanii sociale. Săptămâna trecută, s-a întors cu un premiu de la festivalul de la Cannes.

Despre campania Scaunul, despre campaniile sociale, despre publicitate, despre generaţii, cu Valentin Suciu, Jazz Communication. Un interviu presărat cu reclame de acum, dar şi de acum 20 de ani, când Valentin Suciu intra în publicitate.

Interviul a fost în direct pe Paginademedia.ro şi pe contul de Facebook.

VIDEO. Valentin Suciu, unul din creativii din spatele campaniei Magic Home, la Paginademedia LIVE

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Com Com
    @nerabdatorul,
    Ai spart pușculița partidului cu comentariul ăsta.
  • nerabdatorul nerabdatorul
    Buna ziua, suntem de la o firma care repara acoperisuri. Oferim consultanta gratuita in alegerea celor mai bune solutii. Credem ca aveti nevoie cat mai repede de reparatii la acoperis, pentru ca observam ca domnul din imagine poarta palarie, semn ca se fereste de scurgeri. Daca nu aveti probleme la acoperis, *** Unele probleme pot fi cauzate de lipsa educatiei si implicit a bunelor maniere, pentru ca nu se sta cu palaria pe cap in casa. O alta chestie cu care v-am putea ajuta ar fi niste meditatii la limba romana. Colegii dumneavoastra diez rezist (dexonline.ro) ne informeaza ca "creativ" e doar adjectiv, dar senzatia generala e ca-l folositi ca substantiv. Este? Ni se pare noua?

Trimite un comentariu

sus