Skip to main content

TVR a anunțat artiștii invitați să concerteze la Cerbul de Aur. Delia, Andra, Carla's Dreams sau The Motans, printre nume

 
TVR a anunțat artiștii invitați să concerteze la Cerbul de Aur. Delia, Andra, Carla's Dreams sau The Motans, printre nume

Televiziunea Română a anunțat artiștii din România care vor urca și vor susține concerte pe scena Festivalului Internațional Cerbul de Aur, de la finalul lunii viitoare. Concursul va avea loc între 29 august și 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov. 

Publicitate

Astfel, la aniversarea de 50 de ani de la prima ediție, invitații speciali din industria muzicală românească sunt care vor concerta pe scena din Piața Sfatului sunt:

 • Andra
 • Delia
 • Horia Brenciu
 • Loredana
 • The Motans
 • Carla’s Dreams
 • Flavius Teodosiu
 • The Humans, reprezentanții României la Eurovision 2018  

O parte dintre vedete au deja experiența Cerbului de Aur. Mai exact, Andra a fost premiată la ediția din 2005 a concursului.

Horia Brenciu a urcat pe scena Cerbului de Aur în 2008 alături de HB orchestra, iar Loredana a avut nu mai puțin de trei apariții de-a lungul timpului, fiind și coprezentator al evenimentului din 1996. De asemenea, a susținut un recital la ultima ediție, în anul 2009.

Saxofonistul Flavius Teodosiu a colaborat cu numeroși artiști internaționali precum Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, Gloria Gaynor, Johnny Logan sau Michael Bolton.

Perioada de înscrieri pentru competiția s-a încheiat, iar 111 artiști din 22 de țări concurează pentru premiile, în valoarea totală, de 65 de mii de euro.

Aceștia vin și din țări precum Italia, Suedia, Marea Britanie, San Marino, China, Kazahstan, Israel, Turcia, Germania, Franța, Malta sau Moldova.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Eu nu cred ca vor fi recitaluri cu Mama sunt beata din bun simt si respect pt Tvr... In rest... O sa fie okay... cred...urma sa vina posibil si Eleni Foureira ocupanta locului 2 Eurovision...
 • !!!!!!!!! CA LA ZILELE COMUNEI POCREACA!!!! ACEEASI MAMA SUNT BEATA,ANDRA CU INFATISAREA LAMENTABILA SI PENIBILA,REPERTORIUL,INDOIELNIC...ALDE ADI MINUNE???ADI VIJELIE????MATUSTOIAN????OCTAVIAN URSULESCU????DAR CARMEN SERBAN???(N ARE BIBLIOTECA MOBILA,VOLANTA????!)
 • Depus e o *** și vulgara , Andra la fel , mândra de pepenii ei și de incultura ei , Carpas Dreamscape cu heroina și alte penibilitati care frizează grotescul, dar voce ioc.
 • @liviu sora - si legatura cu articolul care este? Crezi ca intereseaza pe cineva ce ai visat tu noaptea trecuta? Apare numele lui Tudor undeva in articol? Sau te-ai gandit tu sa te bagi asa ca strampii in cur doar de dragul de a exista si tu in peisaj?
 • Nici mãcar un nume de acolo nu are valoare. Toți sunt "vedete" fãcute de televiziuni, concerte din bani publici și promovãri la posturile de radio comerciale (toate din pãcate). Sper totuși sã se descopere o voce bunã dublatã și de o personalitate care sã nu punã banul ci muzica pe primul loc.
 • Numai The Human''s lipsea de acolo avînd în vedere penibilul evolutiei lor de la Eurovision. De care nu e fac de vină numai ei, ci și Doinița Gradea, Iuliana Marciuc si colaboratorii externi Cătălin Cătoiu si Năstse, acesștia angajati la ordinul ferm al Gabrielei Vrinceanu. Gradena da cu tifla Consiliului de Administrație. La fel face si Smaranda Vornicu. Degeaba se numește ea astfel. Se pare ca a mostenit numai o parte- aceea evocată de I. D. Sîrbu- din personalitatea tăticului domniei-sale. Și, pe urma, să-i amintim cucoanei, pesedista din cap până în picioare, versurile din Romeo și Julieta. Un nume, cei-i un nume? Când nema putirinta! Fraza utlima e de la mine. Cu drag, a voastră adevărata Livia Pilă
 • Bine ca nu l-au chemat pe Chirila. Asta-i obonat la concerte pe bani publici. Anul asta, putin si cu ajutorul meu, nu a mai fost chemat la zilele unui oras. Sper si altora sa le vina mintea si sa il lase sa ghiorlane doar la intruniri cu #.

Trimite un comentariu