Skip to main content

EXCLUSIV. Emisiunea Wowbiz nu se va mai face în toamnă

 
EXCLUSIV. Emisiunea Wowbiz nu se va mai face în toamnă

WowBiz, vacanţă fără sfârşit. Emisiunea-tabloid WowBiz, prezentată de Victor Slav şi Andreea Mantea, va intra în vacanţă, iar potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, nu se va mai întoarce în această toamnă.

Publicitate

Surse au declarat pentru Paginademedia.ro că echipa a fost deja anunţată de „vacanţa prelungită” pe care o va avea emisiunea tabloid. Acestea au mai declarat că echipa care se ocupa de emisiune va continua să lucreze la Kanal D.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii postului nu au făcut nicio declaraţie.

Emisiunea Wowbiz este pe Kanal D din 2012, cu Mădălin Ionescu prezentator până în vara lui 2017, când emisiunea a intrat în vacanţă. De anul trecut, show-ul a fost prezentat de Victor Slav, alături de Andreea Mantea.

AUDIENŢE. Emisiunea Wowbiz a fost potrivit datelor pentru luna iunie peste Xtra Night Show, la nivel naţional şi în mediul urban, dar nu şi pe comercial.

Wowbiz a avut o medie de 530.000 de telespectatori, la nivel naţional, în timp ce Xtra Night Show a fost urmărit de aproape 400.000 de persoane. La oraşe, cele două emisiuni au avut cifre apropiate: 240.000, media Wowbiz, în timp ce Xtra Night Show a avut 226.000.

Pe publicul comercial, emisiunea lui Capatos s-a distanţat în faţa lui Victor Slav: 130.000, media Xtra Night Show, versus 94.000, Wowbiz (cifrele, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radoo1996 Radoo1996
    Foarte bine! Ma bucur ca nu vom mai avea porcaria asta de emisiune! Nu vom mai vedea scandaluri, nici manelisti sau cocalari, nici pitipoance si scapam si de *** alea de Mantea si Albu, dar si de Victor Slav. Poate scapam si de Capatos, si de Maruta, dar si de *** de Cruduta si Dragusanca. Abia astept! Oricum doar oamenii cu o educatie precara urmareau aceasta emisiune.
  • Dan Bud Dan Bud
    ***
  • mile mile
    oricum nu era nimin interesant, cel mai slab trebuie sa plece din grila

Trimite un comentariu

sus