Skip to main content

Membru CNA, autosesizare după afirmaţiile lui Petre Daea: „Moderatorul în a cărui emisiune se fac asemenea afirmaţii ruşinoase ar fi trebuit să intervină”

 
Membru CNA, autosesizare după afirmaţiile lui Petre Daea: „Moderatorul în a cărui emisiune se fac asemenea afirmaţii ruşinoase ar fi trebuit să intervină”

Dorina Rusu, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a anunţat printr-un comunicat de presă că a făcut o autosesizare după emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3, în care ministrul Agriculturi, Petre Daea, a spus că porcii cu pestă trebuie incineraţi, iar asta „este o munca extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz”.

Publicitate

„Când un invitat face o afirmaţie de o asemenea gravitate, care batjocoreşte memoria victimelor Holocaustului, moderatorul este obligat să reacţioneze, dacă nu vrea sa fie considerat complice”, şi-a justificat Doina Rusu decizia de a se autosesiza.

„Să compari, ca demnitar al statului, sacrificarea unor porci din cauza unor boli cu cea mai mare tragedie din istoria umanităţii este foarte grav, iar moderatorul în a cărui emisiune se fac asemenea afirmaţii ruşinoase pentru România ar fi trebuit să intervină pentru a nu lăsa ca ruşinea să se extindă şi asupra presei”, a mai adăugat aceasta.

De asemenea, conform agenţiei News.ro, cazul va fi analizat şi de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigea Gigea
    Multumim din suflet CNA pentru ca ati dat din "sinceritatea" voastra o amenda simbolica. La ce salarii au ei, de la 10.000 euro in sus, putin le pasa daca licenta de emisie e intacta si activa. Iata de unde vine cea mai mare parte din dezimformare si stiri modificate. Si o parte de vina o au cine se uita la ei mereu.
  • Pellea Pellea
    Lasati ca nici B1 sau Realitatea nu sunt mai profesionisti, toti se afla in slujba cuiva din umbra.
  • DODO DODO
    catalino ! toate tv-urile traiesc din reclame si cu cit sint mai multe inseamna ca acel post este mai bine cotat pt ca are audienta si daca din masuratori reiese ca sint si de calitate cu atit mai bine spre disperarea concurentei Toti care vor sa-si faca reclama se duc acolo unde-i lume multa si buna Ceea-ce nu este cazul antenelor Te rog incearca sa nu te uiti la A 3 si RTV o saptamina si ai sa vezi cum ti se lumineaza mintea si o sa intelegi ce se intimpla cu advarat in jurul tau Tu ce crezi ca-ti poate spune un post al carui patron este penal si mai este si trimbita unui guvern jalnic ? nu te-ai gindit la asta ?
  • catalina.stefan1980 catalina.stefan1980
    Dar pe nenorociții de la Realitatea nu-i sancționați pentru reclamele interminabile și incitările la ura proferate de cuplul de comici Rareș-Oreste?
  • johhny bravo johhny bravo
    Adeziv are dreptate, saracu om nici nu stia ce spune. Sunt convins ca n-a spus-o intentionat, a facut o comparatie ca pustii la gradinita. Cam asta e nivelul lui Dragnea, asta culege. Auschwitz si Pristina.
  • mile mile
    Se citeste inteligenta pe chipul prezentatorului. Ce pretentie emita si CNA-ul asta, auzi la ei... sa intervina. Uitati-va putin la ei. Astia sunt cei care ne conduc, ne meritam soarta. Am stat in casa la vot si i-am lasat sa voteze pe cei momiti cu niste mizilicuri. Asteptam cu interes sa bubuie furunculul cu pensii marite artificial, crestere economica doar in foile doamnei Viorica Vasilica Dancila, justitia facuta de niste oameni incapabili. Sa vedem atunci ce soarta vor avea batranii din tara asta. Ca doar ei vor mai ramane majoritari aici. Pacat, dulce Romanie. Mare pacat.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Saracul... O fi spus oaia ceva? :))
  • Adeziv Adeziv
    Daea e un tip popular, din popor și din topor în același timp. E prizabil. Nu îl condamnați, a scăpat și el o goangă. Și doar știm că evreii sunt ultrasensibili.
  • 001152 001152
    La Auschwitz nu exista nicio camera de gazare. Ce tot vorbeste lumea din auzite?
  • livia pilă livia pilă
    Nici o nădejde. Iar vor sări in sprijinul Antenelor Laura Georgescu, Radu Călin Cristea,Răsvan Popescu, Monica Gubernat si, fireste, Radu Herjeu, nationalistul la pătrat. O jenă acest CNA..

Trimite un comentariu

sus