Skip to main content

OFICIAL. Antenele au ieşit din must carry. Cabliştii, obligaţi să plătească pentru a redifuza Antena 1, Antena 3, Antena Stars, ZU TV şi Happy Channel

 
OFICIAL. Antenele au ieşit din must carry. Cabliştii, obligaţi să plătească pentru a redifuza Antena 1, Antena 3, Antena Stars, ZU TV şi Happy Channel

Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat act de solicitarea Antena Group şi Antena 3 SA de ieşire a posturilor din lista must carry, a televiziunilor libere la retransmisie, potrivit unui anunţ al companiei.

Publicitate

Noua listă must carry a fost publicată şi pe site-ul instituţiei, informează compania. Este vorba despre Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3.

Ce înseamnă ieşirea din must carry? Societăţile de cablu trebuie să ceară Antenei Group şi Antenei 3 acordul pentru a putea retransmite posturile şi vor trebui să plătească pentru a transmite canalele către clienţii lor.

Cristian Ionescu, Director Teritoriu Antena TV Group SA:

„Considerãm cã - inclusiv prin contribuţia semnificativã a Trustului INTACT - piaţa de distribuţie a programelor de televiziune a ajuns la maturitatea şi stabilitatea necesare pentru a pune colaborarea noastrã cu societãţile de cablu pe principii comerciale sãnãtoase şi echitabile. Deşi, pânã în prezent nu am beneficiat de venituri importante din drepturile de retransmisie, iî ultimii 25 de ani am investit constant şi semnificativ în calitatea conţinutului, dar şi a imaginii canalelor noastre tv.“

George Ureche, CEO Antena TV Group SA:

„Mã bucur cã am ajuns într-o etapã fireascã în evoluţia pieţei media din România şi a Antena Group. Vom investi în continuare în producţii de calitate, tehnologie şi mai ales în oameni. Aceştia sunt pilonii pe care ne vom baza creşterea în viitor” a declarat

Anunţul Antenei Group:

Consiliul Naţional al Audiovizualului a avizat solicitarea Antena TV Group SA şi Antena 3 SA de a renunţa la regimul “must carry”, aplicat pânã la aceastã datã posturilor de televiziune ale Antena TV Group SA (Antena1, Antena Stars, Happy Channel, ZuTv) si respectiv Antena 3.
http://www.cna.ro/IMG/pdf/Lista_statiilor_TV_modif_01-07-2018.pdf

„Considerãm cã - inclusiv prin contribuţia semnificativã a Trustului INTACT - piaţa de distribuţie a programelor de televiziune a ajuns la maturitatea şi stabilitatea necesare pentru a pune colaborarea noastrã cu societãţile de cablu pe principii comerciale sãnãtoase şi echitabile. Deşi, pânã în prezent nu am beneficiat de venituri importante din drepturile de retransmisie, iî ultimii 25 de ani am investit constant şi semnificativ în calitatea conţinutului, dar şi a imaginii canalelor noastre tv“, a declarat Cristian Ionescu Director Teritoriu Antena TV Group SA.

„Mã bucur cã am ajuns într-o etapã fireascã în evoluţia pieţei media din România şi a Antena Group. Vom investi în continuare în producţii de calitate, tehnologie şi mai ales în oameni. Aceştia sunt pilonii pe care ne vom baza creşterea în viitor” a declarat George Ureche, CEO Antena TV Group SA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Ce bucurie!!!Sa se duca *** tot grupul intact!!nu dau 5 bani pe ei!!!
  • Ana Ana
    Cati se tavalesc in chinuri, uitand ca numai ei pot scoate un program din grila personala. Nu si de la firma de cablu.
    Aloooo, democratia e aia castigata dupa '89 cand aveam 1 singur program. Cand va vafvasa plini de voi, ca dati bani la fam Voiculescu? Doamne cati inculti gramada. La Antene lucreaza mii de oameni care au familii, copii de intretinut. Tati, mame, fii..Va credeti prea multi buricul pamantului, dar nu sunteti decat niste bieti fara njciciun Dumnezeu.
  • Varanu' Varanu'
    @ Mihai. Tu esti, Gadeo? "Hai sa fie numai ce ne place noua, in bula noastra. Sa nu auzim alte pareri si sa ii distrugem pe cei care au alta parere"... Serios? Pai exact asta face Antena3.6 zilnic, la orice ora, asa ca nu va mai victimizati daca renunta oamenii sa se uite la voi, pe banii lor!
  • Dani Dani
    Disperatilor si frustratilor de aici, scoateti posturile din grila si nu va mai plangeti. Antena 1 se afla de ani buni in top 3 dupa audiente, iar A3 in top 6-7.
  • geo geo
    Exista o lista cu cablistii la care posturile Intact se vad si la care nu...ca sa ma abonez la unul care nu le are. Mă înțelegeți...nu doresc ca nici-un ban din plata abonamentului pe care îl plătesc să se ducă la familia Voiculescu.
  • Musat Nela Musat Nela
    Cum pot solicita scoaterea din grilă, programele emise de grupui Intact? Am abonamete la Telekom şi Rds-Rcs
  • Rodica Rodica
    De diva ani nu mai urmăresc acest trust
  • Antitelekom și antidigi Antitelekom și antidigi
    Gata,mai trebuie sa scap și de maimutele de la Digi,adică pupatorii și sugatorii cocoselului lui Klaus,plus Protv,și,ma pot declara happy....Sa fim echidistanti.. iar.cei care consideră Digi,drept Mesia pe pământ.. ***
  • Mihai Mihai
    Sa nu se mai dea deloc Antena 3 nimeni! Sa traiasca CENZURA! Hai sa fie numai ce ne place noua, in bula noastra. Sa nu auzim alte pareri si sa ii distrugem pe cei care au alta parere!
  • Ghe Ghe
    Nu vreau sa-i vad pe Ciuvica (cel care a scris o carte doar despre Basescu si un sarpe in jurul gatului, apropo de ce nu apare mai des la tv poza cu Basescu si Sarpele, ca e amuzanta), Gadea cel evlavios si Badea care nu mai are audienta (indiciul ca Badea nu are audienta este ca iar incepe sa comenteze texte de cantece).
  • marian marian
    In sfarsit pot sa scap de aceste posturi , trebuie sa sun , la cele doua akta si telekom sa scap definitiv de ele ,indiferent daca cere bani sau nu sper ca si alti vor proceda la fel
  • dumitru dumitru
    bun, sa dispara definitiv! cine vrea sa vada calitate indoielnica sa se uite pe antena play!
  • Iuli Iuli
    Daca nu intrau pe Digi nici nu ieseau din must carry.
    Aceasta etapa fireasca nu trebuia sa se intample acum ceva ani?

Trimite un comentariu

sus