Skip to main content

Osmanovici lasă Antena 1 pentru PR. La ce instituție va fi purtător de cuvânt

 
Osmanovici lasă Antena 1 pentru PR. La ce instituție va fi purtător de cuvânt

Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de weekend, pleacă de la postul de televiziune după aproape zece ani. El va lăsa televiziunea pentru un job în relații publice.

Publicitate

La ce instituție va merge, în continuare:

Daniel Osmanovici își intră în noul "rol" săptămâna viitoare. De altfel, va mai fi pe post, la Antena 1, în această duminică.

Începând de luni, el va coordona partea de PR la Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate - CNAS, ca "Șef Serviciu Relații cu Presa"și ca "Purtător de cuvânt".

În locul lui Osmanovici, vine pe weekend un prezentator de la România TV - Bogdan Alecsandru, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici.

Contactat de Paginademedia.ro, Daniel Osmanovici a confirmat plecarea de la Antena 1 la CNAS.

Daniel Osmanovici, Carte de vizită:

Lucrează în televiziune de aproape 13 ani. A început la postul de business The Money Channel, deținut, la vremea respectivă, de Sorin Ovidiu Vîntu.

După un an și jumătate, a trecut la Realitatea TV, post din același grup.

A urmat Antena 1, unde a prezentat, la început, Meteo. După Meteo, a devenit prezentatorul Observatorului de weekend, difuzat de Antena 1, sâmbăta și duminica, pe mai multe intervale (6.00-10.00, apoi 13.00-14.00 și 16.00-17.00).

Este absolvent de Management Turistic și Comercial.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu as fi ales un tip prezentabil pt postul acesta. Va iesi in fata camerelor, va face declaratii. Asta cand va deschide gura aia mare si isi va arata fasolea nu ne mai trebuie nimic. La fel si la tv, persoanele mai uratele le lasi in spate, aduci in fata persoanele mai prezentabile. Fara suparare, e doar o constatare. Observ ca nu face multi purici pe unde se duce. La fel cred ca va fi si aici. Oricum, pana acum nu am auzit de el, probabil ca e doar cu numele pt a incasa salariul.
  • La postul de business TMC tot meteo prezenta. Putea sa se duca si la Disney Channel ca tot meteo ar fi prezentat, cu Donald si Mickey
  • Este absolvent de Management Turistic și Comercial.
    Cu alte cuvinte nu are studii de specialitate de relatii publice...ceea ce va face la CNAS. Apropo, banuiesc ca a promovat un concurs pentru a ocupa postul. Chiar nimeni nu verifica aceste angajari ”cu dedicatie” ?
  • Purtator de cuvant? Asta e o gluma? Ce cuvinte? Cum balbaite?

    Osmanovici mai bine ar merge la ore de dictie, daca tot vrea sa vorbeasca.

Trimite un comentariu