Skip to main content

Radio Europa Liberă îşi caută director editorial pentru România

 
Radio Europa Liberă îşi caută director editorial pentru România

După ce a anunţat revenirea în România şi Bulgaria, Radio Europa Liberă îşi caută director editorial. Companiei Radio Europa Liberă/Radio Libertatea a lansat deja pe site un anunţ de selecţie pentru un director editorial („Managing Editor”).

Publicitate

„Suntem în căutarea unui director editorial cu experienţă pentru coordonarea noilor operaţiuni din România”, spune anunţul de angajare, în care se menţionează că cel selectat se va ocupa în special de zona digitală.

Printre responsabilităţi se numără:

Stabilirea agendei zilnice împreună cu directorul Serviciului Radio Europa Liberă..

Supervizează conţinutul jurnaliştilor, asigurându-se că producţiile sunt de calitate şi echilibrate.

Urmăreşte calendarul evenimentelor şi ţine legătura cu directorul serviciului pentru posibile unghiuri de abordare. Ţine şedinţe editoriale în fiecare zi şi săptămânal şedinţe de coordonare.

Anunţul integral, AICI

CONTEXT. Reamintim că Radio Europa Liberă/Radio Libertatea (REL/RL) va lansa noi servicii de ştiri în România şi Bulgaria în scopul consolidării peisajului mediatic din cele două ţări, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Radio Europa Liberă/Radio Libertatea va începe să transmită, începînd din decembrie 2018, reportaje multi-media, analize politice în limbile bulgară şi română şi să activeze în parteneriat cu instituţiile media locale pentru a da amploare proiectelor existente, pentru a promova responsabilitatea pe plan public şi pentru a contracara informaţiile false.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adeziv Adeziv
    Postul ăsta o să fie Trump's Trumpet:)))))
  • Lee Pici Lee Pici
    Avem deja doi candidați, îl vom alege pe cel care zice mai convingător "yes, sir".
  • Prenandez Prenandez
    Și eu sunt dispus să accept postul de director editorial, deși îmi este teamă că această activitate nu îmi va mai lăsa suficient timp ca să postez pe Pagina de media.
  • Adeziv Adeziv
    Eu sunt dispus să accept postul de director editorial:))))

Trimite un comentariu

sus