Skip to main content

Ruptură la serialul Trăsniții. Trei dintre membrii echipei vor să „încerce și altceva”

 
Ruptură la serialul Trăsniții. Trei dintre membrii echipei vor să „încerce și altceva”
Sursa foto: Pagina de Facebook a lui Cătălin Marin (stânga)

Schimbare în serialul Trăsniții, cea mai longevivă producție tip sitcom de la Prima TV. Este vorba despre Cătălin Marin și Constantin Zamfirescu, în proiect încă de la începuturi, și despre Lavinia Stoica, care a apărut aproape 10 sezoane în serial.  

 Anunțul a fost făcut de cei trei pa pagina de Facebook a lui Cătălin Marin: 

Publicitate

„Se spune că atunci când închizi o ușă, una sau mai multe uși se deschid! Atât a fost sa fie pentru noi, proiectul Trăsniții! Le urăm succes colegilor care vor duce serialul mai departe! Forța fie cu voi, si cu noi!”

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Marin a declarat: „Ne-am separat de Trăsniții și încercăm niște proiecte ale noastre. Vom veni în curând cu mai multe detalii.”

Întrebat de motivul despărțirii, acesta a răspuns că vor „să încerce și altceva”.  

Pe de altă parte, Grig Chiroiu, coordonatorul proiectului, și el încă de la începuturile Trăsniților, din 2003, a spus că este plecat din țară și că nu știe nimic despre plecarea celor trei din echipa Trăsniții.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Vor sa incerce si altceva". Din asta inteleg ca vor sa incerce cum este fara salariu. O experienta inedita. Este clar ca s-au certat de nu mai pot sta in aceeasi incapere.
  • Era să zic că Prima este o televiziune în suferință, dar chiar și cu bugete mici și fără emisiuni noi, Prima reușește să rămână o televiziune de locul 8, deasupra tuturor televiziunilor de nișă.
    „Schimb de mame” este un program care își păstrează audiența!
    La fel „Cireașa de pe tort” și „Mama mea gătește mai bine” (un program similar are acum și Kanal D).
  • De mult nu ii mai urmaream zi de zi, dar de cand a plecat Toni Ionescu nu mai m-am uitat deloc. Acum la urma a devenit o mizerie. Lucrurile bune se tin in doze mici, "trasnitii" a devenit ceva tras de par. R.I.P.
  • Bravo pt ce ati facut , să faci in fiecare zi un episod , timp de 15 ani fara întrerupere, rar poate rezista la această munca cineva , cel mai lung din lume

Trimite un comentariu