Skip to main content

TV Break, emisiune de publicitate şi cultură urbană la România TV

 
TV Break, emisiune de publicitate şi cultură urbană la România TV

Emisiune nouă la România TV. Postul de ştiri va avea un program “despre advertising, cultură urbană şi consumerism”. Cel puţin aşa o defineşte realizatorul.

Publicitate

Când începe şi la ce oră va fi?

TV Break este numele noii emisiuni. Va avea aproximativ 25 de minute şi va fi difuzată joia, de la ora 23.00. Prima ediţie: joi, 5 iulie.

Cine o realizează?

Realizator, prezentator şi producător este Adrian Barbu, care vine din departamentul Creaţie al România TV. Mai exact, de la grafică.

De altfel, Adrian Barbu are o experienţă de 15 ani ca grafician de televiziune, la Realitatea TV, la Publika TV şi la România TV.

Din subiectele primei ediţii:

  • Ana Maria Caia şi-a donat ziua către Hospice Casa Speranţei
  • Un review al festivalului Spotlight
  • Analiză de reclamă. “Va fi un spot al unui operator de servicii medicale, analizat de un doctor, de fotograful de la Mitrănescu.ro şi de Ana-Maria Caia”, a explicat Adrian Barbu pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liliana Liliana
    Domnule Catalin, luati-va telecomanda si schimbati postul daca nu este pe placul dvs. Nici eu nu fac audienta la Rtv dar de oameni cu pareri ne-am cam saturat toti. Mai bine puneti manuta si realizati ceva, macar asa, sa va comenteze lumea. Spor la treaba, ca aveti multa!
  • Ganea Ganea
    Microfoanele teroristilor de la revolutie, productii tv pentru mostenitori!
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    Doar prostii nu se schimba. Sau mai bine; decat prostii nu se schimba.
  • Catalin Catalin
    Asta e incercarea rOmaniaTV sa atraga cativa corporatristi sa se mai uite si la ei, dupa care ZbaNg incepe ceva alarmant si inca ceva despre FURADAN si pensii.
    Domnul Barbu ar fi bine sa isi ia telecomanda inapoi si schimbe canalul/trustul. Pacat de eventualele intentii de a face ceva bine. In asa gradina urata nu ai cum sau faci niciun Apropo.

Trimite un comentariu

sus