Skip to main content

TV Break, emisiune de publicitate și cultură urbană la România TV

 
TV Break, emisiune de publicitate și cultură urbană la România TV

Emisiune nouă la România TV. Postul de știri va avea un program “despre advertising, cultură urbană și consumerism”. Cel puțin așa o definește realizatorul.

Publicitate

Când începe și la ce oră va fi?

TV Break este numele noii emisiuni. Va avea aproximativ 25 de minute și va fi difuzată joia, de la ora 23.00. Prima ediție: joi, 5 iulie.

Cine o realizează?

Realizator, prezentator și producător este Adrian Barbu, care vine din departamentul Creație al România TV. Mai exact, de la grafică.

De altfel, Adrian Barbu are o experiență de 15 ani ca grafician de televiziune, la Realitatea TV, la Publika TV și la România TV.

Din subiectele primei ediții:

  • Ana Maria Caia și-a donat ziua către Hospice Casa Speranței
  • Un review al festivalului Spotlight
  • Analiză de reclamă. “Va fi un spot al unui operator de servicii medicale, analizat de un doctor, de fotograful de la Mitrănescu.ro și de Ana-Maria Caia”, a explicat Adrian Barbu pentru Paginademedia.ro.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Domnule Catalin, luati-va telecomanda si schimbati postul daca nu este pe placul dvs. Nici eu nu fac audienta la Rtv dar de oameni cu pareri ne-am cam saturat toti. Mai bine puneti manuta si realizati ceva, macar asa, sa va comenteze lumea. Spor la treaba, ca aveti multa!
  • Asta e incercarea rOmaniaTV sa atraga cativa corporatristi sa se mai uite si la ei, dupa care ZbaNg incepe ceva alarmant si inca ceva despre FURADAN si pensii.
    Domnul Barbu ar fi bine sa isi ia telecomanda inapoi si schimbe canalul/trustul. Pacat de eventualele intentii de a face ceva bine. In asa gradina urata nu ai cum sau faci niciun Apropo.

Trimite un comentariu