Skip to main content

Unul din cei mai vechi prezentatori pleacă de la România TV

 
Unul din cei mai vechi prezentatori pleacă de la România TV

Plecare de la postul de ştiri România TV. Unul dintre cei mai vechi prezentatori - care a lucrat încă de la începuturile staţiei, părăseşte televiziunea.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, este vorba de Bogdan Alecsandru, care pleacă spre un alt post de televiziune. Bogdan Alecsandru a prezentat la România TV încă de la startul postului, acum aproape şapte ani.

Unde se va duce?

Conform aceloraşi surse prezentatorul pleacă la postul Antena 1 cel mai probabil pentru jurnalul de weekend al staţiei generaliste din grupul Intact.

Până la ora publicării ştirii, Bogdan Alecsandru nu a putut fi contactat.

Cine este Bogdan Alecsandru?

A lucrat la România TV din decembrie 2011.

Are peste 15 ani de presă. A început la Iaşi, cu radio, apoi a intrat în televiziune: Tele M Iaşi şi TVR Iaşi.

Este trainer în comunicare şi partener al platformei educaţionale Clickstar.ro.

Are studii în Ştiinte politice, marketing politic şi comunicare (la Iaşi).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • hai sa fim seriosi -ani la rind a mincat *** din mina lui ghita si acum ce-l face sa plece ? mustrarile sau lovelele ? ,, oameni ,, ca el duca-se
 • cam asta se intampla in romania. nu se da concurs in multe cazuri. daca se intampla sa fie vreunul, e fictiv. castigatorii se stiu dinainte. :) asa a ajuns si kovesi la DNA, fara concurs, ***
 • @Adelina. Teodora Antonescu (când a dat concurs, concurs adevărat, nu de pile, nu de Graur, nu de Zgabercea) e bună. O folosesc in loc de Diazepam pentru somnul de după amiază.
 • ce va agitati, fiecare alege ce cariera vrea si nu va intreaba pe voi
 • Teodora Antonescu e buna! Ma uit cu mare placere la stirile prezentate de ea. Restul...e gelozie ;)
 • @Nicu Necolae sau ar mai fi o solutie adăugarea jurnalului de noapte
  In privința asta,daca ar fi,ar merge si in timpul saptamanii
  Nu stiu,dar oricum vor fi mutări la Observator cu venirea lui
 • Cred ca este cel mai ok prezentator de la romTeVe (Fake-News-TV #1).
  @marian, daca se muta la Pro erai fanul sau nr. 1

  Mai bine l-ar pune la jurnalul de la 20, Octavia si partenerul habar n-au sa prezinte o stire CORECT GRAMATICAL sau o stire fara "ăăă"

  P.s.: Balbaitul de serviciu, Osmanovici, unde este?
 • Normal ca la antenuta ca doar amandoua posturi se aseamana , manipuleaza oameni ,
 • @Mile. Ca de obicei neinspirat. Tu la nivel de Antena 3 si gata!
 • @jk, nu zboară nimeni, probabil va fi pus la prânz cu Anamaria Gudu.
 • Cind voi avea ce mai multă vreme vă voi spune ce interesant este să fii in tura in care lucrează Teodora Antonescu. Fiica Ginei și pe cale de consecinta si a lui Graur, intrata in TVR printr-un intreg concurs de intâmplări și imprejurări care mai de care mai bizare (nu e depăsită decât de Ioana Voicu), Teodora citeste de parcă doarme, greseste, habar nu are de politică externă, de geografia tării, dă dume după dume. Producătorii de jurnal de zic nimic, nimic nu zice nici preaplecatul Dorin Muntean. Căci Zgabercea are in el o mie de vieti. Și s-ar putea să nu se stie....
 • Daca avea Gradena de la TVR un pic de minte il aducea in Dorobani nr. 191. Dar nu are. Ei ii place de Raluca Arvat care nu intelege nimic din ceea ce citeste, de Antonescu fiica lui Graur (asta e de pe alta lume), de Loredana Iordache (patetică si fară sare), de Alina Stancu, de Eugen Rusu și de Florian Petrică. Si, desigur, la comanda lui Dragnea, de Cristache! Doamne păzeste și iarta!
 • Era cel mai bun. Singurul profesionist de acolo. Păcat. Postul rămâne cu nultități cu belele.Ciutacu, Pascu, Gavrilă Zaharia Bădescu Letiția (are asta la nume la concurența cu Gabriela Vrinceanu Firea Pandele) Sincai, Cretulescu, Ruse, complet netelegenici ci lipsiti de deontologie.

Trimite un comentariu

sus