Skip to main content

OFICIAL. Kanal D a anunţat Exatlon în grila de toamnă. Cine sunt primii "faimoşi"

 
Imagine din primul sezon Exatlon
Imagine din primul sezon Exatlon

Postul de televiziune Kanal D anunţă că noul sezon al emisunii Exatlon se va vedea în această toamnă. Până acum postul turcesc a menţionat că va avea un nou sezon, însă fară a anunţa când va începe. Variantele erau fie toamna aceasta, fie la începutul anului viitor.

Publicitate

Paginademedia.ro a anunţat încă din luna iunie că al doilea sezon al Exatlon va intra în grila de toamnă. (Mai multe, AICI)

Practic din această toamnă vom avea trei emisiuni bazate pe competiţii sportive, adică Exatlon, de la Kanal D, Ninja Warrior, de la Pro TV şi Ultimul Trib, de la Antena 1.

Până anul trecut marile generaliste, Antena 1 şi Pro TV, se "războiau" în formate muzicale: X Factor, respectiv Vocea României. După succesul Exatlon, de la Kanal D, Antena 1 şi Pro TV au decis să achiziţioneze, la rândul lor, formate bazate pe competiţii sportive, show-uri pe care le scot în evidenţă în comunicările lor.

Totodată, Kanal D a mai anunţat şi primii concurenţi ai show-ului, mai exact foşti sportivi medaliaţi la competiţii internaţionale.

Cine vor fi primii concurenţi

Potrivit reprezentanţilor postului, Silvia Stroescu, campioana olimpica la gimnastica şi Mirel Drăgan, multiplu campion la Kempo, vor face parte din echipa Faimoşilor, în cel de-al doilea sezon Exatlon.

Silvia Stroescu a obţinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastica a României, la Atena, în 2004. În acelaşi an, a devenit campioană europeana la Campionatele Europene.

Ea a câştigat, în 2001, medalia de aur României la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistică din Belgia. Sportiva are în palmares 24 de titluri internaţionale şi 17 titluri naţionale.

„Am urmarit primul sezon Exatlon si am remarcat ca este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie.

Consider ca este o adevarata provocare, atat din punct de vedere al aptitudinilor, al pregatirii fizice, cat si din punct de vedere al confortului cotidian.

Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire. Imi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele si competitia in sine, lucruri pe care le voi retrai, cu siguranta.”

Mirel Drăgan este multiplu campion mondial, european şi national la Kempo. Acesta are în palmares 14 trofee de campion mondial şi a luptat în competiţii din Europa, Asia si Statele Unite.

„Am mari asteptari de la mine, in cadrul acestei competitii extraordinare, si sper ca eu sa fiu castigatorul Exatlon. Ambitia, rezistenta si viteza vor fi atuurile mele. Am 26 de ani de cand practic sport, asa ca voi face fata cu brio conditiilor din Republica Dominicana.

Slabesc cate 16 kg pentru un meci, atunci cand ma pregatesc pentru acesta, asa ca nu cred ca imi va fi foarte greu sa ma adaptez acolo.”

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Gimnasta e cunoscuta in Romania. Tipul de kempo, nu. Poate macar vor ajunge faimosi. Totusi sper ca ceilalti vor fi mai cunoscuti altfel, sezonul 2 va fi un fiasco in comparatie cu show-urile de pe Antena 1 si PRO TV. Noroc ca Ninja Warrior nu dureaza mult... cel putin in celelelate tari. Pentru ca PRO TV mereu rupe tot in audiente. La noi romanii, merge si mai "tras de par", asa, macar vreo 4 luni.
  • me me
    s-au anuntat urmatorii doi concurenti. voi sunteti in vacanta????:))
  • Doru Doru
    "Mile", iti scriu iar, poate vezi mai bine:
    "Ti-am raspuns mai jos: "Uita-te la competitii sportive si o sa ii recunosti. Nu la emisiuni zilnic."
    Sau tu vrei totul "mura-n gura" ?"

    "tocmai te intreb daca tu ii cunoșteai"
    Cei care urmaresc competitii sportive ii stiu. Nu cei care stau zilnic pe emisiuni. Si nu trebuie sa ii vezi doar la televizor. Poti afla si pe internet.

    "nu au apărut niciunde"
    Trebuie sa apara la televizor ca sa auzi de ei ? Mai muta si tu pe "Eurosport" si sigur aflii. Mai urmareste si tu Jocurile Olimpice. Chiar saptamana trecuta s-a terminat Campionatul European din Glasgow si Berlin difuzat de "Eurosport", unde Romania a castigat destule medalii. Te-ai uitat ? Dar probabil erai pe emisiunile de pe "Antena 1".
  • me me
    mile, au aparut la olimpiade, ce-i drept, nu la capatos:))
    ***
  • Mile Mile
    Doru, tocmai te intreb daca tu ii cunoșteai până acum dar sunt sigur ca nu ai auzit de ei , nu au apărut niciunde , faimoși pe scara blocului poate de ras
  • me me
    fiti pe faza, sa vedeti ce urmeaza!
  • Doru Doru
    "tu ai vazut , la ce post erau"
    Ti-am raspuns mai jos: "Uita-te la competitii sportive si o sa ii recunosti. Nu la emisiuni zilnic."
    Sau tu vrei totul "mura-n gura" ?
  • Mile Mile
    Doru, tu ai vazut , la ce post erau
  • Doru Doru
    "ce inseamna faimos , unde faima la necunoscuti"
    Uita-te la competitii sportive si o sa ii recunosti. Nu la emisiuni zilnic.

    "me"
    Pai dupa "mile" cuvantul "faimosi" trebuie sa insemne neaparat vedete. Pentru el Cruduta este "faimoasa".
  • mile mile
    doru, ce inseamna faimos , unde faima la necunoscuti, tu ii cunosteai pe ei
  • me me
    Doru, nu ai ce sa ii explici unui om care o are drept icoana pe Daniela Crudutza. Stai sa vezi ce cacealma de emisiune vor face, ca aia in afara de show ieftin ... sport ioc!
  • Doru Doru
    "trebuie sa fie și sportivi dar nu inseamna ca sunt vedete"
    "Mile", pe stirea asta s-a mentionat ceva de vedete ? Aici avem "faimosii". Sau pentru tine faimosi=vedete ? Sau sportivi=vedete ?
    La "Exatlon" ai echipa "Faimosilor" si echipa "Razboinicilor". Nu echipa "Vedetelor". Ai inteles ?
  • me me
    mile, tu poti sa faci difereta intre o persoana "faimoasa", adica celebra, si campionii medaliati ai Romaniei sunt celebri pentru cineva care are si cultura generala, si "vedetele" voastre???? Daniela Crudu, astfel de persoane le consideri tu vedete?
  • Xpix Xpix
    Imi pare slabutz de data asta ..pus si la competie cu altii sa vedem :)
  • Mile Mile
    Doru, tu ai auzit de ei , trebuie sa fie și sportivi dar nu inseamna ca sunt vedete, la trib se face diferența clară între sportivi și vedete , fiind 3 triburi

Trimite un comentariu

sus