Skip to main content

Exatlon, schimbare majoră de format. Publicul nu mai votează eliminările. Emisiunea, mutată mai devreme. În ce zile va fi

 
Exatlon, schimbare majoră de format. Publicul nu mai votează eliminările. Emisiunea, mutată mai devreme. În ce zile va fi

Show-ul Kanal D rămâne cu cinci ediţii pe săptămână, ca şi în primul sezon, dar va începe mai devreme. Show-ul Kanal D, filmat în Republica Dominicană, va debuta miercuri, 29 august, şi va fi difuzat de miercuri până duminică, fără zilele de luni şi marţi, cum a fost în primul sezon.

Publicitate

Totodată, show-ul îşi schimbă şi ora de difuzare. Dacă în primul sezon a debutat la 20.00 sau la 19.45, acum Kanal D va începe de la 19.30, când celelalte generaliste, Pro TV şi Antena 1, au principalele programe de ştiri.

Postul anunţă schimbări şi la nivel de format:

„În acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, şi nu în urma SMS-urilor, ca în sezonul precedent.”

Citeşte şi:

FOTO. Concurenţii Exatlon România, sezonul doi: de la fotbalistul Cristi Pulhac, la gimnasta Monica Roşu sau cântăreaţa Lili Sandu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "A venit și bianca la antena"
    Neinteresant "Mile"... Probabil pentru tine ea intra in categoria "mega vedeta".
  • Mile Mile
    A venit și bianca la antena , s-a vandut
  • Doru Doru
    "dar cu bani mai putini incasati"
    Dar tot lider pe comercial, si cu bani mai multi incasati decat locul 2. Asta e tot ce conteaza. Nu mai abera...
  • Johnno Johnno
    Imi place mult formatul Exatlon, motiv pentru care l-am urmarit pentru putin timp si pe cel de la americani, versiunea spaniola, facuta de Telemundo, numit Exatlon Estados Unidos. Acolo sunt deja trasee mult mai dificile. Se aplica deja aceasta regula a eliminarii: echipa pierzatoare este supusa la o proba speciala, cei mai rapizi se salveaza, ultimii 2 cu cei mai slabi timpi ajung sa se dueleze, asa se declara viitorul eliminat, pierzatorul.
  • Mile Mile
    Sigur Doru,dar cu bani mai putini incasati
  • Doru Doru
    "dar conteaza daca e 10 sau 6 rating"
    Conteaza ca e lider in ziua respectiva. Nu ca un film a avut 10 rating, sau alt film 6 rating. Ce conteaza e ca ambele filme au fost pe locul 1.
  • marian marian
    F, poate acum miercuri , joi sa vedem se aude ca va meciul pro sa vedem la sfarsit de saptamana , dar sptamana cealalta incepe si grila pro si au si antenuta ceva , in iarna se dadeau reluari sa vedem cum va fi acum parerea mea este ca nu va mai avea tot timpul locul 1 si sper sa nu ajunga
  • Mile Mile
    Oricum filmele fac rating , dar conteaza daca e 10 sau 6 rating
  • Doru Doru
    "e vara încă, și pro tv a fost slab"
    Dar a fost lider. Asta conteaza, "Mile"...
  • F F
    Poate nu va avea aceleași audiente la inceput, dar poate sa creasca. Dacă debutează pe 1, este un început foarte bun, mai ales ca deja are concurenta.
  • mile mile
    mareane , nu mai fi ***, ca nici pro tv nu are cine stie ce program
  • marian marian
    Voi credeti ca emisiune de pe canal va avea aceiasudienta ca in iarna va inselati este vara chiar daca se bat in piept tot timpul sper sa aiba un inceput ca emisiunea de ragaieli de la antenuta , toate vor avea de pierdut din cauza calduri . JOS CU TURCI
  • Mile Mile
    Doru, e vara încă, și pro tv a fost slab
  • Mihai Mihai
    Protv a fost pe primul loc pe toate target.urile cu filmul curierul 3 iar antenuta pe 2.
  • Doru Doru
    "tu crezi ma uit la x factor doar ca e la antena , nu iti merge cu asta, niciodată nu am urmărit"
    "Mile", si atunci de ce lauzi emisiunea zilnic ?

    Pe celalalt site "de media": "Duminică, 26 august, Antena 1 a lansat cel de-al optulea sezon „X Factor” cu cele mai slabe rezultate din istoria show-ului în România, obținând locul doi în toate targeturile de referință în condiții de concurență modestă."
    Am dat si eu de curiozitate pe "Antena 1". Dar cand l-am vazut pe Bendeac, am schimbat postul. Am mutat pe "Telekom Sport", sa vad meciul cu "FCSB".

Trimite un comentariu

sus