Skip to main content

Fructul oprit a început filmările pentru următorul sezon. Ruxandra Ion: „Poveştile de iubire imposibilă se combină cu o poveste a unui Monte Cristo modern, profund ancorat în realitatea românească”

 
Fructul oprit a început filmările pentru următorul sezon. Ruxandra Ion: „Poveştile de iubire imposibilă se combină cu o poveste a unui Monte Cristo modern, profund ancorat în realitatea românească”

Fructul oprit, de pe Antena 1, a reînceput filmările celui de al doilea sezon. Serialul produs şi regizat de Ruxandra Ion va fi lansat toamna aceasta. Scenariul este semnat de Simona Macovei şi Radu Grigore.

Publicitate

Ruxandra Ion, producător şi regizor al serialului:

"Începem cu emoţie sezonul 2, Fructul oprit, cu o poveste originală. Poveştile de iubire imposibilă se combină, aşa cum am anunţat din luna mai, cu o poveste a unui Monte Cristo modern, profund ancorat în realitatea românească, interpretat de Bogdan Stanoevici (n.r. actor şi directorul Circului Globus), pe care l-aţi văzut încă din primul sezon într-o singură secvenţă.

Regăsim personajele pe care le apreciaţi deja, după aproape şase ani de la finalul sezonului 1. Personaje schimbate, maturizate, în ipostaze noi, adecvate situaţiei actuale din familia Caragea."

Potrivit reprezentanţilor postului de televiziune, distribuţia serialului a crescut. De asemenea, filmările se vor desfăşura în diverse locaţii din ţară, una dintre ele fiind Snagov, acolo unde se află casa familiei Caragea.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Deci e vorba despre serialul ProTv VLAD care e dupa Monte Cristo...pai daca Antena a facut asta dupa ce a aflat de la PROTV e chiar o porcarie... De ce sa faci copy paste Pro...
  • Doru Doru
    "tu ai vazut cum sunt serialele turcesti"
    "mile", nu imi spune ca acum ai devenit fan turcisme...
    Cand difuza "Pro TV" turcisme de la ora 20:30 si pe urma le muta pe "Acasa TV", critica zilnic. Ca s-a injosit postul... Ca, copiaza "Kanal D"... Acum, ca "Antena 1" incepe sa difuzeze, este foarte bine.
  • Doru Doru
    "pro tv de ce nu face original"
    Pai nu ai zis tu ca "Las Fierbinti" e original ? Cate seriale "originale" vrei ? Unul nu iti ajunge ? "Pro TV" a facut si "Atletico Textila", dar nu stiu cat de original a fost...
  • Doru Doru
    "ai original , mizeria de fierbinteni"
    Macar "mizeria" aia se situeaza pe primul loc pe comercial pe intervalul de difuzare. Asta e tot ce conteaza.
  • marian marian
    Chiar nu va e rusine cu acest individ sa faca pe toata lumea cum ii vine la gura , va rog frumos putina decenta , doar nu santem golani ,,derbedei citeste ce am scris mile
  • mile mile
    an, si ce vrei sa fie comedie, tu ai vazut cum sunt serialele turcesti
  • An An
    Ce e cu Monte Cristo ca Pro nu am inteles...va fi si acolo creun serial sau ce?! Va fi inspirat Fructul...ce poate fi atat de comentat... Ce e problema este actoria pe roluri ca la gradinita...patetismul... Mie mi-e rusine de rusinea interpretilor din film... Urmariti si voi 2 secunde ce se intampla...
  • Mile Mile
    Derbedeule, nu ai zis tu să nu copieze nimeni , ca de ce se inspiră din seriale turcești antena , pro tv de ce nu face original , ei au voie să se inspire , nu ti-e rusine sa vorbesti , tu care condamnai ca antena a ecranizat o carte turceasca
  • marian marian
    Cum adica , Monte Cristo parca cei de la pro se inspira acum si antenuta eu nu mai inteleg nimic ,cine copiaza doar ce anunta pro hop si antenuta cred ca madam R bine ca nu a puso in poza ca aveau cosmaruri copii dar am inteles ca cei de la pro nu fac in stil turcesc cred ca au luat-o razna si pro si antenuta iar F depinde cum vor fi programate la toamna ca toate 3 televiziuni , au programat multe si nu stiu cine va trage lozul castigator Fructul oprit este o mizerie mile nu Las Fierbinti , si in reluare fac audiente este pur si smplu realitatea din satele romanesti ca vor sa creada uni sau nu e parerea lor
  • F F
    Nu înțelegi mile. Antenistii tai dragi, foști protevisti pe care îi urai pana acum, au anunțat ca sezonul 2 din Fructul oprit va fi original. Eu așa îmi amintesc. Acum s-au schimbat și se inspira din Monte Cristo. Ori sunt originali ori nu sunt? Sa aleagă. Nu pot fi ambele. :))
  • Mile Mile
    F, monte cristo ă fost inventat de pro tv
  • F F
    Am vazut ca redifuzarea are in continuare audiente la jumatate fata de Pro. Dacă nu urca în audienta, mă îndoiesc ca va mai fi sezonul 3, iar la anunțurile astea echipa asta continua sa aibă o parere prea buna despre mediocritatile create. Acestea fiind spuse, sunt șanse ca pro sa o dea în bara cu noul sezon Visuri la cheie, deci sunt șanse de reușită. Faza cu Monte Cristo este cel puțin amuzanta, având în vedere ca parcă anunțaseră ca sezonul 2 ca fi original.
  • Mile Mile
    Dani , ai original , mizeria de fierbinteni
  • geo geo
    Fructul oprit a pornit de la ecranizarea unui roman omonim turcesc, in primul sezon...iar acum continua - in al doilea sezon - pe baza unui scenariu scris de Simona Macovei și Radu Grigore...cine sa va mai inteleaga...
  • dani dani
    LMAO, si astia s-au gandit sa se inspire din Monte Cristo, ca cei de la Pro TV. Se lauda doamna Ruxandra ca noul sezon va fi o poveste originala, pai daca e inspirata din Monte Cristo cat de originala poate sa fie? Imi place ca a tinut sa mentioneze ca a anuntat din luna mai faza cu Monte Cristo, ca sa fie clar ca nu copiaza Pro TV. Va fi foarte amuzant sa vezi cam acelasi lucru pe doua posturi :))

    Si este clar ca ambele posturi incearca din rasputeri sa faca replici ale unor seriale turcesti de succes, anul asta si-au ales "Ezel".

    Ceva cu adevarat original putem avea si noi?

Trimite un comentariu

sus